Turbulentna veza

NASRNUO NA NJU Zbog nje se podvrgnuo plastičnoj kirurgiji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog ljubavi s duplo mlađom Argentinkom Maradona se podvrgnuo brojnim estetskim korekcijama.

Slavni Diego Maradona jučer je stigao u Zagreb. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena u Hrvatsku je došao kako bi prisustvovao finalu Davis Cupa koje se održava u Areni Zagreb. No, slavni Maradona u Lijepu našu nije stigao sam. Društvo mu je pravila duplo mlađa djevojka Rocio Olivia, a mnogi su se odmah zapitali tko je žena koja je osvojila srce slavnog nogometaša.

Pogledaj i ovo showbuzz I ona se oglasila I Severinu je rastužio odlazak velikana, na sebi svojstven način posvetila mu je objavu na društvenim mrežama

26-godišnja Rocio inače je bivša nogometašica koja je s Maradonom u vezi već tri godine.
Prije dvije godine, točno za Valentinovo, par se i zaručio. Njihova turbulentna veza popraćena učestalim prekidima često je punila medije. Par se znao i fizički obračunati pa je tako i javnost dospjela i snimka na kojoj Maradona u alkoholiziranom stanju nasrće na svoju odabranicu. Diego je tada porekao da ju je tukao te je kazao kako joj je samo izbio mobitel iz ruke.

Ipak zbog ljubavi s mlađahnom Argentinkom nogometna legenda podvrgnula se i estetskim korekcijama pa je tako navodno bio i na zatezanju lica, smanjenju podočnjaka, podbratka i obraza. Osim što je strastvena sportašica, Rocio prati i modne trendove, a to dokazuju i skupocjene dizajnerske torbe s kojima se može vidjeti.

 

Njihovu romansu nije narušila niti ljubav prema različitim nogometnim klubovima. Iako je vatrena navijačica Rivera, Rocio je pala na šarm Diega koji je u dva navrata igrao za Boca Juniorse. Par ne krije koliko uživaju zajedno, a zajedničke trenutke često dijele s obožavateljima putem društvenih mreža.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene