OTKRILA TAJNU

Optužila ga za seksualno zlostavljanje ''To je bio užasan trenutak''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata glumica u svojim memoarima prikazala je Alfreda Hitchcocka u sasvim drugačijem svjetlu.

Mama Melanie Griffith, Tippi Hedren, optužila je legendarnog Alfreda Hitchcocka za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje. Istina je izašla na vidjelo u njezinim memoarima ''Tippi'' koji su danas ugledali svjetlo dana.

Pogledaj i ovo PR borba za nasljedstvo Toni Collette i Anna Faris bore se za bogatstvo u komediji "Nasljedstvo"

Glumica je opisala kako se Alfred ''bacio'' na nju u atomobilu i pokušao ju poljubiti. No, Tippi ga je odgurnula i izašla iz automobila. Ta nepredviđena scena koju Tippi opisuje kao strašan trenutak, odigrala se 60-ih tijekom snimanja filma ''Ptice'' u kojem je lijepa plavuša imala glavnu ulogu. Sličan scenarij Alfred je opet ponovio za vrijeme snimanja filma ''Marnie''. Iznenada ju je zgrabio i položio ruke na nju. To je bilo seksualno, perverzno i ružno, opisala je tim riječima taj događaj u svojim memoarima.

Uzrujana glumica mu je tada zaprijetila, ali slavni Hitchcock joj je zaprijetio da će joj uništiti karijeru. ''On je bio Alfred Hitchock, jedan od Universalovih superzvijezda, a ja sam bila samo sretna mala plavušica koju je spasio od relativne anonimnosti. Tko je od nas bio vredniji studiju, on ili ja?, napisala je Tippi. Kako kaže, seksualno zlostavljanje i uznemiravanje bili su termini koji nisu postojali 60-ih i zato je tek sada priznala što se sve događalo, piše BBC.

Tippi je prikazala slavnog redatelja u sasvim drugačijoj slici nego što ga javnost doživljava. U svojim memoarima tvrdi kako je Alffred imao nekontroliranu opsesiju  plavušama koje su uglavnom imale glavnu ulogu u njegovim filmovima.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene