otkrio suprug

Tajči operirana: "Tužan sam što nisam bio uz nju..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što joj je suprug obolio, zdravstveni problemi zadesili su i Tatjanu Cameron Tajči.

Tatjana Cameron Tajči proteklih mjeseci proživljava najteže trenutke. Njezin suprug Matthew bori se s karcinomom, a zdravstveni problemi zadesili su i  pjevačicu. Tajči je naime završila na operaciji, i to nedugo nakon što je operiran njezin suprug koji nije krio tugu što u ključnim trenucima nije mogao biti uz svoju voljenu suprugu.

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči - 1 Prisjetila se 1990. Sjećate se roza haljine koju je Tajči nosila na Eurosongu? Evo zašto ju nije voljela: ''Da ju vidite danas, bilo bi vam jasno''

"Razočaran sam i tužan jer nisam mogao biti uz nju jer se upravo ona pokazala kao najveći borac u ovoj mojoj priči – vjerujte, njoj je puno teže brinuti se za mene i bespomoćno me gledati kako se mučim, nego što je meni proživljavati ovo što proživljavam", napisao je Matthew na svom Facebooku. Iako nije otkrio detalje zahvata, pratiteljima je poručio da se ne brinu jer je riječ o planiranom zahvatu koji ne predstavlja opasnost za Tajči.

Nakon zahvata oglasila se i sama pjevačica, zahvalila svima na molitvama i otkrila kako se osjećala tijekom operacije. "Dok su me ubadali iglama, osjetila sam samo mali dio onoga kroz što moj suprug prolazi već mjesecima. Divim mu se jer nijednom nije pokleknuo, nije se predao, nije dozvolio strahu da ovlada njime i oslabi ga... U njemu je sva sila i snaga života", napisala je Tajči.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene