Lavina se ne zaustavlja

FILM KOJI ĆE UZDRMATI HOLLYWOOD Otkrit će se sve tajne! Imaju i tajne snimke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najpoznatiji razvod na svijetu secirati će se u detalje.

Brad Pitt i Angelina Jolie svojim su razvodom izazvali lavinu reakcija. Na izgled idiličan brak u jednom je trenutku šokirao cijeli svijet.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Ipak, nije u tom braku bilo sve idilično unatoč tome što je tako izgledalo u javnosti.

Svoje ljubavno putovanje započeli su 2005. Godine na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith'. Sve je to, od samog početka, pratio kanadski novinar Ian Halperin koji sada ima namjeru ekranizirati ovu ljubavnu priču koja u javnosti i izvan nje nije bila ni najmanje slična.

Prema pisanju svjetskih medija novinar će detaljno secirati sve bračne probleme koje je par imao u deset godina veze i dvije godine braka.

Dokumentarac će većinom pokrivati razdoblje od 2015. do 2016., odnosno od kada je Angelina podnijela zahtjev za razvod. Iako se u javnosti činilo kako imaju idličan odnos, par je već tada navodno živio odvojeno.

Halperin je navodno nabavio i brojne snimke koje bi mogle kompromitirati Angelinu i Brada.

Ovaj novinar kazao je i kako se lavina ne može zaustaviti. Dokumentarac će obilovati podacima za koje javnost još nije čula. Film za sada nije otkupljen pa se još ne zna hoće li u kino dvorane ili će prava otkupiti neka TV kuća.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene