Slavni poručili

MOLITVA ZA BRUXELLES 'Srce mi je slomljeno! Kad će ovo završiti?'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nema onih koji danas nisu poslali poruke mira za Bruxelles. Tuga vlada cijelim svijetom, a u njoj su se ujedini i brojni celebrityji.

Nakon terorističkih napada na Bruxelles, cijeli svijet ujedinjen je u tuzi zbog poginulih, ali i borbi protiv terorizma. Stoga su se i mnogi slavni oglasili i poslali podršku ljudima u Belgiji. Među njima su i Gisele Bundchen, Miley Cyrus, Kim Kardashian, Kerry Washington, Courteney Cox... Lista je dugačka i samo raste.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

'Moje srce je uz sve u Bruxellesu. Molim se za mir u cijelom svijetu', napisala je Kardashian. Porukama mira pridružila se i Bundchen. 'Užasne vijesti iz Bruxellesa. Molim se za žrtve i njihove obitelji. Grozno', napisala je na Twitteru Courteney Cox.

'Srce mi je slomljeno zbog Bruxellesa. Srce mi je slomljeno zbog svijeta. Kad će ovo završiti, kad će ljubav zavladati? Ovo nije planet na kojem želim živjeti', napisala je na Instagramu Miley Cyrus. Adriana Lima poručila je kako ovo mora stati, a molitvi za žrtve pridružila se i Reese Witherspoon. Ne treba dalje niti nabrajati listu ljudi koji u ovim trenucima mole za mir. Jasno je samo jedno - u toj molitvi ujedinio se cijeli svijet.

 

My breaks for Brussels today..... My heart breaks for the world today.... When will this end, and the love begin..... This isn't the planet I wanna live on NOTHING in the world matters but giving love to others! It's what we need more than anything else! MORE LOVE LESS EVIL!!!

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene