Jedva preživljavaju

PROPALI BOGATAŠI Imali su milijune, a potom živjeli u prikolici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Živjeli su lagodne živote, imali milijune, a na kraju su ostali bez svega.

Život na visokoj nozi brzo se pretvorio u život u kojem jedva spajaju kraj s krajem. Brojne slavne osobe tijekom života spiskale su pravo bogatstvo, a mi vam donosimo neke od njih.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson - 2 Prekrasna! Jedna od najljepših žena 90-ih odrekla se šminke iz emocionalnih razloga, a njeno lice u 57. godini nema nijedne mane!

Nicolas Cage

Ovaj slavni glumac na glasu je kao otkačen, ali mnogi ljudi ne znaju do koje granice seže njegova ludost. Od kupnje pogrebne piramide do kostiju lubanje dinosaura i posjedovanje 11 multimilijunskih nekretnina širom svijeta, Nicolas je trošio gdje god je stigao i nije ograničavao svoju potrošnju. Iako je bio jedan od vodećih muških glumaca u Hollywoodu, njegove financijske navike koštale su ga na kraju. Bio je dužan poreznoj 13 milijuna dolara, a bankrot je uspio izbjeći zaposlivši osobnog financijskog menadžera i prodajom velikog dijela imovine. Nicolas, koji je u jednom dijelu svog života imao bogatstvo od 150 milijuna dolara, razbacivanjem i rasipanjem novaca pao je na skromnih 18 milijuna.

Kim Basinger

Kim je možda napravila mnogo dobrih odluka u životu, ali kupnja gradića u Georgiji kako bi započela vlastiti turistički posao nije bila jedna od njih. Kim je platila 20 milijuna dolara svoj gradić, a prodala ga je nekoliko godina kasnije za milijun. Između ostalog, odustala je od snimanja filma Boxing Helen te je morala platiti još 8,1 milijun dolara zbog izgubljene sudske tužbe s producentima filma. Iako je film bio totalni promašaj, ipak bi možda spasio Kim od bankrota u kojemu je službeno od 1993. godine. Jedino sigurno je da je grad Braselton, Georgia imao svojih 15 minuta slave.

Pamela Anderson

Spasilačka služba, Valerie Irons Protection, Tommy Lee, Kid Rock, Playboy - ove sve stvari i osobe imaju nešto zajedničko, a to je Pamela Anderson. Glumica se uvalila u dugove nakon što se upustila u gradnju ekstravagantne palače u Malibuu. Proglašava bankrot 2009. i seli se u prikolicu zajedno sa svojim sinovima.

Lindsay Lohan

Unatoč tome što je vrlo nedavno primala 2 milijuna dolara plaće za svoj vlastiti reality show, Lindsay se još uvijek bori s financijama. Lindsay navodno nije glumila u filmu koji je zaradio više od 100.000 dolara od 2007. godine. Nakon što je osjetila teret slave na svojim leđima, Lindsay se odala porocima na koje je potrošila pravo bogatstvo. Droga, alkohol i ovisnost o šopingu mladu glumicu doveli su do ruba. Nakon što je nekoliko puta bila liječena od ovisnosti o drogama i alkoholu, Lindsay je odlučila okrenuti novu stranicu u životu i posvetiti se vjeri.

Annie Leibovitz

Jedna od najuspješnijih fotografkinja svih vremena koja je dugo surađivala s Vanity Fairom i Vogueom u financijske probleme upala je zbog neplaćanja kredita teškog 24 milijuna dolara. Tijekom svoje karijere fotografirala je Michele Obamu, trudnu Demi Moore, ali i Johna Lennona na dan njegove smrti. Zbog bankrota ostala je bez krova nad glavom, ali i bez autorskih prava na stotine svojih fotografija.

Wesley Snipes

Možda i najtragičnija slavna priča na našem popisu - Wesley je nagomilao toliko dugova zbog  neplaćanja poreza od 1991. do 2001. da je morao provesti jedno vrijeme u zatvoru. Snipes je osuđen za utaju poreza i proveo je 3 godine u srednje čuvanom zatvoru u Pennsylvaniji, a s 50 godina je premješten u kućni pritvor. Snipes je najpoznatiji po ulozi Bladea u trilogiji istog imena.

Courtney Love

Omražena udovica legendarnog Kurta Cobaina, nakon njegove je smrti dobila znatno bogatstvo. Neki fanovi i stručnjaci koji su se pozabavili slučajem Kurtova samoubojstva čak smatraju da ga je ona i ubila jer ju je htio ostaviti, a ona je htjela njegov novac. Dobila je Kurtova prava na pjesme grupe Nirvana, a bogatstvo koje je lako zaradila trošila je na svoju ovisnost o heroinu i sulude kupnje, što ju je gotovo dovelo do bankrota. Prošle godine priznala je da je već spiskala 27 milijuna "Nirvaninog novca".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene