Jedva čekamo

Burna svađa i dramatičan kraj! Pogledajte potresne scene koje će vas rasplakati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sara Moser i Slavko Sobin maestralno uvode gledatelje u dramatičnu radnju serije "Čista ljubav", koja večeras kreće na Novoj TV od 20:10.

Burnom svađom Sare Moser i Slavka Sobina, odnosno Marije i Damira, počinje dramatična radnja nove serije Nove TV "Čista ljubav". Nakon što se žustro posvađaju, Marija i Damir odlaze u automobil i tragično pogibaju, ostavivši iza sebe dvoje male djece. Sin izrasta u stasitog policajca Tomu, kojeg u seriji tumači Ivan Herceg. Iako Slavko i Sara nisu u centralnoj radnji serije, njihovi postupci iz prošlosti itekako utječu na sve ono što se događa 25 godina od tragične nesreće. O ulozi i sjajnoj uvodnoj sceni serije razgovarali su sa Slavkom Sobinom.

Pogledaj i ovo Tihana Lazović Trifunović Super se zabavljali Iz ultrakratke haljine naše lijepe glumice umalo je nešto provirilo, a od nje se nije odvajao jedan od najzgodnijih Hrvata!

"Zapravo mi je ovo prvi put da sam radio sa Sarom, i oduševila me. Toliko je sjajna glumica da sam je pustio da vodi scenu i ispalo je sjajno. Naravno, snimali smo jako dugo, bilo je hladno i naporno, ali odlično je ispalo", priča Sobin. Budući da se ne nalazi u glavnoj postavi serije,Sobin kaže da ne osjeća veliku odgovornost, makar postupci njegovog lika itekako utječu na život njegove djece. "Glumci u seriji su sjajni, zaista nose seriju. Ovo je najbolja okupljena ekipa dosad, ima tu onih iskusnih i prekaljenih glumaca, ali i mladih koji su odlični. Moja uloga je vrlo mala, ali s užitkom sam radio", dodaje simpatični glumac.

I u privatnom život se, kaže, jako burno svađa. "Nažalost, da, burno reagiram, ali zaboravim jako brzo. Zaboravim i oprostim, tako mi je valjda lakše". A o tome koristi li svoje glumačke vještine i privatno te manipulira li nekad zbog svoje koristi, Slavko će otvoreno: "Malo manipuliram, da. Svi mi smo još puno bolji glumci privatno", zaključuje glumac.

Seriju "Čista ljubav" možete gledati od večeras na Novoj TV, s početkom u 20:10.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene