''Lagao sam sudu''

Novi skandal: Papiri za posvajanje Maddoxa su lažirani

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dokumentacija o posvajanju navodno sadrži lažne informacije, pišu strani mediji.

Problemi u obitelji Jolie - Pitt nikako ne prestaju. Nakon trakavice oko razvoda, uslijedili su novi problemi. U javnost su procurili detalji oko posvajanja njihova sina Maddoxa. Naime, radnik humanitarne pomoći Mounh Sarah javno je priznao kako je lažirao dokumente za posvajanje Maddoxa iz Kambodže. ''Lagao sam sudu da sam njegov otac kako bismo ubrzali postupak'', kazao je Sarah koji je tada tvrdio da je otac malome Madoxxu kako bi se cijeli proces oko posvajanja ubrzao.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Budući da papiri nisu čisti, Madoxx zapravo još nije zakonski Angelinin sin. ''Prema sudskim dokumentima Maddox je još uvijek moj sin. Ona nikad nije riješila papirologiju. Trebala mu je promijeniti ime pa je jedini način bio da se ja upišem kao otac i to sam učinio'', rekao je Sarath, piše The Sun.

Mounh je navodno surađivao s Laurny Galindo, koja je posredovala u mnogim posvajanjima. Galindo je uhićena nakon što su Angelina i Billy Bob usvojili Madoxxa. Galindo je ''pomagala'' američkim obiteljima kako bi ubrzala birokraciju. Optužena je za falsificiranje imena, datuma rođenja i mjesta rođenja djece u Kambodži.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene