VELIKA SLIČNOST

POKAZALA MLAĐU SESTRU "Ona je seks bomba!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sestre zbilja sliče, a mladolikim izgledom sve su oduševile

Svi znamo za Sharon Stone, no ovog puta uz poznatu zvijezdu stala je njena manje poznata sestra Kelly. Rame uz rame, dvije ljepotice pojavile su se na dodjeli nagrada CMA u Nashvilleu. Sestre dosta sliče, a mladolikim izgledom sve su oduševile. 58-godišnja diva izgleda fenomenalno obzirom na to da se nije podvrgnula nikakvim estetskih zahvatima poput njezinih brojnih holivudskih kolegica, ali i kolega.

Pogledaj i ovo showbuzz Još je i baka ZAPALILA INTERNET Skoro joj je 60, a još uvijek je prava 'bomba'

Sheron je pokazala kako se zna nositi sa svojim godinama, ali i izabrati sjajne odijevne kombinacije. Sestra Kelly također je zabljesnula na Crvenom tepihu. Nije veliko iznenađenje zašto je Sharon povela svoju mlađu sestru na dodjelu nagrada. Njih dvije prilično su bliske, a kao starija sestra Sharon dodatno brine o bolesnoj Kelly. Naime, Kelly  boluje od lupusa, autoimune boesti te zbog toga ide na kemopterapiju.

Bliske sestre često možemo skupa vidjeti na raznim događanjima, a u nekoliko navrata Sharon je isticala kako je Kelly ta koja je više pustolovna kad je u pitanju flert i zavođenje suprotnog spola.
'Moja sestra me naučila kako da flertujem. Odvela me u supermarket gdje sam vježbala zavođenje s kupcima. Svi koketiraju s Kelly, ona je seks bomba! Nitko sa mnom ni ne priča', izjavila je jednom prilikom slavna glumica.

 

On our way! #CMAAwards50

A photo posted by Sharon Stone (@sharonstone) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene