Počelo snimanje

Bili smo na setu nove serije: Na male ekrane vraća se Ivan Herceg, a stiže i Nives Celzijus!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova dramska serija "Čista ljubav" od jeseni kreće na Novoj TV. Na male ekrane vraćaju se Ivan Herceg i Momčilo Otašević, a stiže i jedno novo lice. Ulogu u seriji dobila je i Nives Celzijus!

Od ove jeseni gledatelji Nove TV uživat će u novoj dramskoj seriji "Čista ljubav". Da je riječ o projektu koji će zaintrigirati mnoge može se pretpostaviti već na temelju glumačke postave koja obiluje poznatim imenima. Ekipu predvode šarmantan Ivan Herceg u ulozi Tome, ali i mlada glumica Tara Rosandić koja tumači lik Sonje. Serija prati zamršenu ljubavnu priču glavnih likova čija ljubav dolazi na kušnju zbog Sonjinih životnih dilema.

Pogledaj i ovo showbuzz pobjegli sa seta Na zasluženoj pauzi: Gdje odmara Nives, a gdje Momčilo?

"Mislim da se sa Sonjom svaka žena može poistovjetiti. Svi smo se barem jednom našli u takvoj situaciji", ističe Tara. Ovo joj je prva veća uloga u seriji, no razloga za zabrinutost nema. "Imam sreću da radim s ovako zanimljivim glumačkim partnerima i da imam njihovu pomoć", kaže glumica.

Na radost mnogih obožavateljica na male ekrane vraća se i popularan crnogorski glumac Momčilo Otašević. Za razliku od dosadašnjih uloga, Momčilu je ovog puta pripala uloga negativca Ranka Novaka.

"Dosta muljam i lažem, ali u svemu tome dobro plivam i dobro se snalazim", ističe Momčilo koji ne krije oduševljenje svojom ulogom, ali ni sa svojom glumačkom partnericom Nives Celzijus. Svestrana Nives najveće je iznenađenje u glumačkoj postavi, a ovo joj je i prvi ovakav angažman. "Malo smo do sada snimali, ali vidim da je ona veliki profesionalac. Sve odlično funkcionira", kaže nam Otašević.

No, nije samo Nives debitant u seriji. Po prvi puta u ovakvom formatu zaigrat će i mladi talentirani glumac Dado Ćosić."U seriji igram Blaža koji je smetlar komunalni radnik po vokaciji. On je jedan zanimljiv, smotan, drag dečko koji se zaljubi u nešto stariju uženu Branku koju igra Olga Pakalović. Jako sam sretan zbog toga jer sam s njom oduvijek htio raditi s obzirom na to da mi je ona jedna od najdražih naših glumica", kaže Ćosić.

Osim novih lica, glumačku postavu krase i svima dobro poznata imena među kojima je i glumica Sanja Vejnović. Iako su iza nje brojne uloge, ova joj je, ističe, najizazovnija. U seriji tumači Jasnu, majku glavne junakinje, koja se susreće s ozbiljnim zdravstvenim problemima.

"Ona je sjajna žena i domaćica koja brine o svojoj obitelji, no njezina obitelj s njom ima dosta problema s obzirom da boluje od demencije. To je dosta izazovno za odigrati", kaže nam glumica i dodaje da će gledatelje očekuje mala promjena u odnosu na formate na koje su do sada navikli. "Riječ je o jednoj vrsti drame s elementima socijalne tematike koja je dosta bliska ljudima. Bavimo se problemima koji muče i naše gledatelje. Serija je jako životna", kaže Sanja Vejnović.

Na male ekrane vraća se i Mladen Vulić, još jedno provjereno ime kad su u pitanju projekti Nove TV. "Radio sam do sada na Novoj TV u tri projekta (Larin izbor, Stella i Zora dubrovačka) i uvijek smo se trudili da idemo stepenicu više. Mislim da smo u tome i uspijevali. Truditi ćemo se tako i nastaviti", kaže Vulić koji ne sumnja u uspjeh serije. A njezinom emitiranju na malim ekranima raduju se mnogi. Najnestrpljivije su ipak, kad se Vulića pita, dvije najvažnije osobe u njegovom životu - kćeri Nadia i Sofija.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene