ROĐENDAN KAO DRŽAVNI PRAZNIK

Slovenci se sprdaju na račun prve dame SAD-a

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je na Facebooku osvanuo poziv za događaj ''Melanijin rojstni dan", internetom su se proširile šale na njezin račun.

Melania Trump nije trebala dugo čekati da se na društvenim mrežama krenu sprdati s eventom kojim se najavljuje državna proslava povodom rođendana Melanije Trump.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump Zna se i zašto Trump nakratko završio iza rešetaka, no svi se pitaju kamo je nestala njegova Melania, mjesecima je nitko nije vidio!

"Naša Melania će vjerojatno rođendan proslaviti u intimnom krugu rodbine i susjeda, a rodna Sevnica sigurno će se pobrinuti za obilje hrane i pića te raznovrstan kulturni program. Ne propustite pozvati svoje prijatelje", piše u opisu. Nakon što je osvanuo poziv za proslavu njezinog rođendana uslijedili su urnebesni komentari.

''A zar nije nije njezin rođendan 24. prosinca. Jel zato nemamo Božić?", "Što je s autorskim pravima? Hoće li odvjetnici Melanie Trump odmah poslati dopis da se njezino ime koristi bez njezina pristanka i da ne smijemo javno slaviti njezin rođendan bez njezina pristanka?", sprdali su se Slovenci.

Podsjetimo, Melania Trump je nedavno angažirala odvjetničko društvo kako bi dala upozorenje stanovništvu u njezinim rodnim Sevicama da ne smiju koristiti njezino ime za komercijalne potrebe ukoliko ona sama ne da pristanak.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene