Potpuno shrvan

SLAVNI GLUMAC U DEPRESIJI "Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najpoznatijih glumaca teško se nosi s novonastalom situacijom.

Američki glumac Robert De Niro podupro je u petak u Los Angelesu prosvjednike koji diljem Amerike izražavaju nezadovoljstvo zbog izbora Donalda Trumpa na mjesto predsjednika, kazavši kako je zbog toga depresivan.

Pogledaj i ovo Robert de Niro na dodjeli Tonyja (Screenshot: Reuters) Usred dodjele ''J***š Trumpa'': Robert de Niro opsovao američkog predsjednika, kolege njegovu uvredu dočekale s ovacijama

Sedamdesettrogodišnji je glumac na novinarsko pitanje kako se nosi s Trumpovom pobjedom odgovorio da je "u depresiji". "Sada moramo čekati da vidimo kako će se stvari razvijati... moramo budno pratiti poteze nove vlade", rekao je novinarima na crvenom tepihu prije premijernog prikazivanja filma "The Comedian" u kojoj ima glavnu ulogu, a režirao ga je Sean Penn.

Na pitanje jesu li prosvjedi prikladan odgovor na ishod izbora odgovorio je potvrdno. Glumac ni prije Trumpova izbora za predsjednika nije štedio riječi kritike na račun američkog biznismena, kazavši u video snimci da je "svinja i idiot" te da bi mu "rado razbio nos". Prosvjednici već treću noć zaredom prosvjeduju na ulicama Miamija, Los Angelesa, New Yorka i ostalih većih američkih gradova. (Hina)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene