Prvi put u Indiji

PRVE FOTOGRAFIJE Princ William i Kate Middleton uživaju u posjeti Indije i Butana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William i Kate Middleton započeli su dugo iščekivanu turneju Indijom i Butanom, a njihove prve fotografije pokazuju koliko im je lijepo.

Prije par dana kraljevski par, princ William i Kate Middleton započeli su turneju Indijom i Butanom. Ovo im je prvi put da su posjetili Indiju, a njihove prijašnje turneje uključuju Sjevernu Ameriku, Australiju i Francusku. Na ovoj turneju zadržat će se oko tjedan dana, a prema dosadašnjim fotografijama čini se kako će s ovog putovanja ponijeti samo lijepe uspomene, iako su malog Georgea i malenu Charlotte ostavili doma.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Kraljevski par u nedjelju je položio vijenac ispred spomenika žrtvama terorističkog napada na hotel Taj Mahal u Mumbaju, gdje su i odsjeli te gdje su prisustvovali 'raskošnom dobrotvornom prijemu'. S obzirom na to da je kriket najpopularniji sport u Indiji, Kate i William su odigrali i par rundi na humanitarnoj utakmici. Čitavo vrijeme imaju osmijeh na licu, te uživaju u mnogobrojnim razgovorima s ljudima. Naravno, Kate očarava svojom ljepotom, pristupačnošću i jednostavnošću, a sada samo iščekujemo kada će William i Kate posjetiti Taj Mahal, uz koji William vežu jake uspomene na njegovu pokojnu majku, princezu Dianu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene