NOVI ŽIVOTNI UDARAC

ODLAZAK NAJBLIŽE OSOBE Velika tuga u životu Monike Kravić Mamić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivšu TV-voditeljicu te suprugu Marija Mamića život u posljednje vrijeme nimalo ne mazi.

Monika Kravić Mamić trenutno proživljava najteži period u svom životu. Nakon što je prije nekoliko mjeseci njezin brak s Marijem Mamićem doživio krah, život je bivšoj TV-voditeljici zadao novi udarac. Naime, Monika je jučer ostala bez majke.

Pogledaj i ovo Monika Kravić Olujić uživale u provodu! Moniku Kravić više ne viđamo često, ali za nove njezine fotke pobrinule su se njoj bliske osobe!

Monikina majka Mira Kravić preminula je u 57. godini života nakon duge i teške bolesti, piše T portal. Gubitak majke došao je Moniki je u najgorem mogućem trenutku, a sada joj utjehu pružaju dvojica sinova koje je dobila u braku s Mamićem.

Koliko je bila bliska s majkom, Monika je istaknula i u jednom od rijetkih intervjua nakon što se povukla s malih ekrana. "Ponavljam mamine korake, to nikako nisu pogreške. Sve više uviđam da se pretvaram u nju. Često se uhvatim kako izgovaram rečenice koje je moja mama izgovarala meni sve donedavno. To se valjda dogodi spontano", kazala je Monika u intervjuu prije tri godine.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene