Tko bi rekao?

RAZOTKRIO HOLIVUDSKOG MILJENIKA "Dobar je glumac, ali u ovome je jako loš"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svestrani glazbenik pripremao je slavnog Hugha Granta za ulogu i otkrio sve njegove mane.

Nakon prošlogodišnjeg Yammatova za pamćenje s Marcom Almondom, sretnici koji su uspjeli nabaviti pozivnicu za koncert uživali su u povratku u osamdesete, kada je grupa ABC nastala te snimila svoje prve hitove. Pjevaču Martinu Fryju ovo je bio prvi dolazak u Zagreb, ali ne i Hrvatsku, u koju se zaljubio."Došao sam na nastup na otoku, vozio se na brodu i naučio voljeti Hrvatsku, vrlo lijepa zemlja", govori Fry.

Pogledaj i ovo showbuzz PRIJENOS UŽIVO NA DNEVNIK.HR NEZABORAVAN SPEKTAKL Oskarovka stigla u Zagreb

Britanskoj grupi je pomoć na pozornici pružio Zagreb Stars Orchestra, pod ravnanjem Anne Dudley, britanske glazbenice koja je osvojila Oscar za glazbu iz filma Full Monty. Anne je u karijeri surađivala s brojnim glazbenim velikanima poput Eltona Johna, Georgea Michaela i Tine Turner, no jedno ime ju je posebno impresioniralo.

"Tom Jones jer on ne može loše otpjevati, niti loš ton. Svaki take koji napravi je briljantan. Sjajan je suradnik i potpuni profesionalac, volim ga", govori Anne. 

Martin je zbog svojeg velikog doprinosa glazbi na Sveučilištu u svojem rodnom Sheffieldu dobio počasnu titulu doktora glazbe.  "Zabavno je bilo jer je moja kćer studirala na Sveučilištu u Sheffieldu i diplomirala je isti dan. Bilo ju je jako sram vidjeti me s kapom na glavi", otkriva pjevač.

Ovaj svestrani glazbenik nam je povjerio i kako je pripremao Hugha Granta za ulogu u filmu "Music and lyrics". "Kada pjevaš moraš imati kretnje, bez njih si ništa. To sam pokazao Hughu. On je dobar glumac, ali ne i pjevač i to mu je mnogo koristilo. Pokazao sam mu poteze, Elvisov potez i par stvari koje su bitne na pozornici", kaže Fry.

Puna dvorana i mnogi koji nisu uspjeli ući na koncert, dokaz su da je i Yammatovo 2 bio pun pogodak. Organizatori poručuju kako se ove godine koncertom slavila ljubav, a mnogi se već vesele iznenađenju koje će donijeti sljedeće izdanje Yammatova.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene