Odjeknula eksplozija

DRAMATIČNA SNIMKA Ovako je izgledao napad na kuću bogatašice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još se uvijek traže napadači koji su u dvorište kuće slavne bogatašice bacili molotovljev koktel.

Pet mjeseci nakon što je u dvorište kuće Petre Ecclestone bačen molotovljev koktel nepoznati napadači još su uvijek u bijegu.

Pogledaj i ovo Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: Getty) Nije zabrinut Bankrotirao problematični milijarder i bivši suprug Petre Ecclestone, no on tvrdi da ga to nimalo ne uzrujava

Britanska policija intenzivno traga za dvojicom muškaraca u tamnim majicama s kapuljačama koje su snimile nadzorne kamere pored kuće slavne bogatašice.

Snimke pokazuju dvojicu nepoznatih muškaraca kako prolaze kraj glavnog ulaza u vilu koja se nalazi u prestižnom kvartu u Chelseaju, u Londonu.

U jednom trenutku vandali su bacili molotovljev koktel u dvorište kuće vrijedne čak 20 milijuna funti. Srećom, kći bivšeg vlasnika Formule 1 i njezino troje djece u trenutku napada nisu bili u kući pa u eksploziji, koja se dogodila u neposrednoj blizini Petrinog automobila, nitko nije ozlijeđen.

S obzirom da višemjesečna potraga nije urodila plodom, policija je zamolila građane da im pomognu u rješavanju ovog slučaja.

Pretpostavljaju da su dvojica za kojima se traga članovi ulične bande koji su eksplozivnu napravu u dvorište, kako se pretpostavlja, bacili iz čiste zavisti, piše Daily Mail.

Čak je i glasnogovornik Petre Ecclestone, koja je udana za bogatog trgovca umjetnina Jamesa Stunta, izjavio da "smatraju da je napad djelo neke nezadovoljne osobe kojoj se ne sviđa Stuntov stil života".

Inače, slavna bogatašica u posljednje vrijeme proživljava teške trenutke. Osim napada, prošli mjesec suočila se i sa smrću suprugovog brata Leeja koji je preminuo pod sumnjivim okolnostima. Samo nekoliko dana ranije policija je napravila pretres u tvrtki njenog supruga Jamesa kojeg sumnjiče da je počinio prevaru od nekoliko milijuna funti.

I ostali članovi obitelji Ecclestone proživljavaju dramu u posljednje vrijeme. Naime, Bernie Ecclestone prije nekoliko tjedana suočio se s otmicom majke njegove partnerice za koju su otmičari tražili otkupninu u iznosu od 28 milijuna funti.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene