Ovo je sjajno!

INFORMATIVCI KAKVE JOŠ NISTE VIDJELI Nova TV prihvatila Mannequin Challenge!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Globalnom trendu pridružila se i Nova TV. Nova TV prva je televizijska kuća u Hrvatskoj koja je prihvatila MannequinChallenge.

Cijeli svijet radi #MannequinChallenge. Novi internetski izazov, popularni viralni trend proširio se globalno.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Globalnom trendu pridružila se i redakcija informativnog programa Nove TV. Nova TV prva je televizijska kuća u Hrvatskoj koja je prihvatila #MannequinChallenge, a u videu možete vidjeti kako izgleda jedan trenutak u informativnoj redakciji zaustavljen u vremenu.

Što je zapravo #MannequinChallenge?

Ukratko, radi se o videu u kojem su svi sudionici 'smrznuti' u trenutku, "zamrznuti" u jednoj pozi - zaustavljeni u vremenu i prostoru.

Poželjno je da se tijekom snimanja u pozadini čuje pjesma "Black Beetles", nova pjesma hip hop dvojca Rae Sremmurd. Vjeruje se kako je #MannequinChallenge stigao iz Jacksonvillea, gdje su ga pokrenuli srednjoškolci. Ubrzo se proširio društvenim mrežama i zaludio svijet. Trendu su se pridružila i brojne slavne osobe poput Beyonce, Britney Spears, Ronalda, Adele, Kate Hudson, ali i ljudi iz svijeta politike, poput Hillary Clinton i Michelle Obame.

 

Mannequin challenge

A video posted by @adele on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene