Baš su je željeli

ČEKAMO REAKCIJE Nives ušla u HNK! Hoće li se kulturnjaci dignuti na noge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus mogla bi podignuti puno prašine! Čekamo reakcije.

Nakon osvajanja nagrade Kiklop za Hit godine i rasprodanog koncerta u koncertnoj dvorani Lisinski, senzacionalna pjevačica i spisateljica Nives Celzijus ponovno će uzburkati duhove na domaćoj javnoj sceni svojim novim poslovnim pohvatom. U predstavi sezone prema romanu Marije Jurić Zagorke "Vitez slavonske ravni" u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu prihvatila je ulogu pjevačice na dvoru grofa Pejačevića u doba austrougarskog cara.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

- Bilo je nemoguće odbiti ovako laskav poziv intendanta osječkog HNK Božidara Šnajdera i redatelja Dražena Ferenčine. Kao djevojčica, završila sam tečaj glume u Zagrebačkom kazalištu mladih i ni na kraj pameti mi nije bilo tada da ću jednog dana završiti na daskama velikog Hrvatskog narodnog kazališta. Posebno me obradovalo što je cijela ekipa u ansamblu iznimno ljubazna i prijateljski nastrojena tako da mislim da ćemo se sjajno družiti i vjerujem, uspješno surađivati. Ovu ulogu doživljavam kao novi izazov u svojoj karijeri i sigurna sam da ću štošta naučiti, kaže uzbuđena Nives koja se zbog učestalih proba za predstavu privremeno preselila u Osijek.

- Prema scenariju predstave bila nam je potrebna trenutno najljepša i najatraktivnija pjevačica koja postoji na sceni jer nam je trebala uloga prekrasne pjevačice koja na dvoru grofa Pejačevića nastupa u čast visokog carskog izaslanika iz Beča. Grofica Pejačević mu želi iskazati čast i za svečanu večeru s njime angažira najljepšu i najbolju pjevačicu toga vremena. Zato mi je odmah Nives pala na pamet za ovu ulogu. Nisam razmišljao ni trena o nekom drugom. Predložio sam ideju intendantu Šnajderu koji se odmah složio s prijedlogom jer znamo koliko nam Nives toga dobroga može donijeti u predstavi i da nitko na nju ne može biti imun. Čim je prihvatila angažman, krenuli smo s probama jer imamo samo par dana do premijere. Na probama nas je iznenadila svojom profesionalnošću i uvjereni smo da će to za publiku biti pun pogodak, istaknuo je redatelj Dražen Ferenčina komplimentirajući novoj kolegici.

Nivesin glumački partner u predstavi bit će poznati glumac Aleksandar Bogdanović, a svečana premijera u osječkom HNK predviđena je za petak 9. prosinca.

Prisjetimo se, kada je Severina glumila u HNK Ivan pl. Zajc u Rijeci, glumci su se digli na noge. Pitamo se što li će kulturnjaci reći na ovo? Čekamo ih da se oglase!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene