SNOSI POSLJEDICE

KRIV JE! Za smrt kćerke Whitney Houston morat će platit 36.250.000 dolara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prouzročio je bol cijeloj obitelji.

Iako je  Nick Gordon, usvojeni sin Whitney Houston, kriv za smrt njezine kćerke Bobbi Kristine, sud je odredio kako neće ići u zatvor, ali će morat isplatiti odštetu od 36.250.000 dolara.

Pogledaj i ovo showbuzz Kraj veze ipak stigao Prekinuo jedan od najkontroverznijih parova ikad!

Tada 22-godišnja Bobbi preminula je šest mjeseci nakon što je pala u komu u siječnju 2015. godine. Nick je naime optužen je da joj je dao smrtonosni koktel lijekova te je bio prisutan kada je djevojka pronađena bez svijesti. Inače, Nick je bio u vezi sa Bobi Kristinom, a bili su i zaručeni.

"Teško je odrediti koliko vrijedi nečiji život. Puno faktora ovosi. Optuženi mora vratit novac koji je krao s računa pokojnice, mora podmiriti sve troškove koji su nastali tijekom Kristininog šestomjesečnog boravka u bolnici, ali većina odštete odnosi se na duševnu bol i patnju kroz koju je obitelj Houston prošla zbog Gordona", objasnio je sudac. Nick ,koji se sumnjičio i za smrt Whitney Houston, opet se nije pojavio na sudu, a izvor blizak njemu kaže kako i dalje tuguje za zaručnicom i da je u lošem psihičkom stanju.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene