Gdje ste gledali?

NEVJEROJATAN GAF Čak 20 godina ovo baš nitko nije primijetio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Više od dvadeset godina prošlo je od početka emitiranja kultne serije, a jedan detalj sve do sada nitko nije primijetio.

Kultni "Prijatelji" i dan danas mnogima su najomiljenija humoristična serija čije su se epizode gledale i po nekoliko puta. Sudbine šestero prijatelja Monice, Chandlera, Rossa, Joey, Rachel i Phoebe pred male ekrane prikovale su milijune ljudi diljem svijeta. Vrlo brzo "Prijatelji" su postali jedna od najpopularnijih serija svih vremena koja je obilježila živote mnogih.

Pogledaj i ovo Prijatelji Fanovi, što čekate? Originalni scenariji ovih dviju epizoda ''Prijatelja'' idu na aukciju, cijena bi mogla postići velike razmjere

No unatoč tome što ste možda i zagriženi fan serije, jedan detalj zasigurno vam je promakao. Riječ je o još jednom gafu iz popularne serije kojeg nitko nije primijetio sve do sada.

"Pogledao sam svaku epizodu milijun puta i nikada nisam primijetio najgoru svjetsku dublericu umjesto Monice", glasi jedan komentar iznenađenog obožavatelja na Twitteru.

Pogledate li snimku možete uočiti da djevojka koja je snimljena iz profila uopće ne nalikuje Monici. Kako je moguće da to nitko nije otkrio sve do sada?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene