ZLOČKO

RAZOTKRILA GA SUPRUGA 'Izvlači se da puno radi pa ne stigne'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supruga Mirze Džombe, Belma, raskrinkala je slavnog rukometaša.

Pistom na Sajmu vjenčanja u Opatiji s kćerkicom Unom prošetala je Belma Džomba, supruga slavnog rukometaša Mirze Džombe. Pridružila im se i Vali, kćerkica njezine vjenčane kume. Belma i Mirza su prije 5 mjeseci dobili i drugu kćer Adu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

'Još ne osjetim to drugo dijete. Ona je jako mirna, samo jede i spava ali vjerujem da će i ona pokazati svoj karakter vrlo brzo, ali evo za sada uživam u ovom miru trenutno', kazala je Belma.

Mirza se nakon rukometne karijere posvetio investiranju u nekretnine. Mijenjanje pelena ipak još nije u potpunosti svladao, našalila se Belma.

'Promijeni koji put. Izvlači se na ono da puno radi pa ne stigne. Kad dođe kući djeca već spavaju pa ''nije imao prilike''. Ali kaže, kad bi trebao da bi svakako mijenjao i češće. Al dobro, vidjet ćemo, imat će prilike', kroz smijeh nam je prepričala Belma.

Što je još rekla Belma, ali i Danijela Gračan te Jelena Urukalo, pogledajte u video prilogu IN magazina.

Što nam je još otkrila pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.



SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene