Vješta fotografija

Kupa li se to Mirjana bez badića? Svi pričaju da je nudistica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Mirjana Karanović objavila je sliku s, navodno, nudističke plaže.

Već se dugo šuška kako je Mirjana Karanović nudistica, no sada se pojavio i navodni dokaz. Naime, Mirjana je svima pokazala kako uživa u suncu tako što je na Instastory objavila fotografiju s plaže gdje se uglavnom kupaju golaći.

Pogledaj i ovo In Magazin: Happy Fest ''to je veliki kompliment'' U Zagrebu je održan najveseliji glazbeni festival: ''Ljudi i dalje vole hrvatsku zabavnu glazbu koja je i dalje prava mainstream glazba''

Mirjana je objavila fotografiju s plaže Ada Bojana koja je poznata kao raj za nudiste. Ada Bojana riječni je otok, na samom kraju ulcinjske Velike plaže u Crnoj Gori, na mjestu gdje se rijeka Bojana odvaja od nje.

Mirjana Karanović na fotografiji nije puno pokazala. Vidi se šešir i tek komadić ramena i noge, no kako se radi o plaži koja je omiljena golaćima, mnogi su posumnjali da je upravo ovo dokaz da se glumica voli sunčati bez odjeće.

Od hrvatskih javnih osoba Ivana Banfić jednom je prilikom kazala kako voli nudizam. I Žanamari se pohvalila prije nekoliko godina da se nekada znala kupati gola.

Da je Mirjana Karanović nudistica, iako ona to nikada nije potvrdila, mnogi govore, prenosi Blic.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene