Lijepi Matthewu

ŠTO STARIJI, TO BOLJI! Zašto toliko volimo ovog holivudskog slavljenika?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne biste vjerovali koji mu je ovo rođendan! Čovjek izgleda sjajno!

Jedan od najpopularniji glumaca u Hollywoodu danas slavi rođendan. Vole ga i žene i muškarci, u stanju je odigrati iznimno zahtjevne uloge, a skandalima nikad nije bio sklon. Sretan rođendan, Matthew McConaughey.

Pogledaj i ovo showbuzz Čeka njihovo treće dijete McConaugheyjeva supruga je prava ljepotica!

Prekrasni Matthew rodio se na današnji datum 1969. godine. Da, da, već mu je 47, a još uvijek je tako krasan. Rodio se u Texasu, u obitelji učiteljice i vlasnika benzinske postaje. Nekad je želio postati odvjetnik, no predomislio se i završio komunikacije. Uskoro je počeo pohoditi audicije, a tijekom izlaska iz dućana casting direktor ponudio mu je ulogu u filmu "Munjeni i zbunjeni". Sve ostalo je povijest.

Ovog simpatičnog glumca obožavaju i žene i muškarci, a mi vam donosimo pet razloga zašto ga toliko volimo.

Obitelj prije svega

Matthew nije čovjek od afera i skandala. Ima prekrasnu suprugu Camillu Alves kojoj je vjeran i koju obožava. Osim toga, sjajan je tata svojim sinovima i kćerkici Vidi. Nastoji što više vremena provesti sa svojom prekrasnom obitelji.

Jako je svestran

Ostvario je jako puno uloga, a karijera mu je počela u romantičnim komedijama. Nezahvalni žanr zna ukalupiti glumce, no Matthew nas je zabavio svojim plavim očima, a iz kalupa se definitivno izvukao kad je dobio ulogu u filmu "Dobri dileri iz Dallasa". Za tu ulogu skinuo je zavidan broj kilograma, ali kao nagrada stigao je Oscar - potpuno zasluženo. Dokazao je Matthew da može više od sladunjavih filmova!

Obožavaju ga poznate prijateljice

Nema Matthew afere, ali ima prijateljice koje ga obožavaju. Na popisu su zasigurno Kate Hudson i Reese Witherspoon. S Kate je glumio u toliko filmova da je logično da su se s vremenom zbližili, a Reese ga je tijekom njegove izolacije na otoku (izolirao se zbog uloge, op.a.) otišla nagovarati da se vrati u civilizaciju.

Zbog uloge je spreman na sve

Svoje sjajno tijelo bez žaljenja će transformirati i previše smršavjeti ili se udebljati kako bi i fizički što bolje utjelovio lika koji mu je zadan. Priča se da je za "Dobrog dilera iz Dallasa" skinuo oko 20 kilograma. Osim toga, napustio je civilizaciju kako bi se psihički pripremio za ulogu u filmu "Mud".

Humanitarac - Na svoj način

Kao i svi mi, i on je upotrijebio oglas da proda svojedobno svoj voljeni motor. Oglasio ga je na početnu cijenu od 125 tisuća kuna, a prihod s aukcije dao je u dobrotvorne svrhe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene