DOMAĆE FACE

PRIPREME ZA NOĆ VJEŠTICA Koje zvijezde se kriju iza ovih maski?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za najstrašniju noć u godini naše poznate zvijezde doživjele su originalnu preobrazbu.

Mnoge zvijezde obožavaju Noć vještica kako bi postali neprepoznatljivi. Tako ni ovogodišnja Noć vještica nije prošla bez brojnih poznatih osoba koje su manje ili više dosjetljivim kreacijama pokušali zabaviti sebe i druge. Rezultati nisu izostali. Originalan sefie i masku napravio je Neven Ciganović. ''Ono kad odete na plastičnu operaciju u Mexico, a probudite se u lijesu na nekom čudnom mjestu u Hrvatskoj i to ne baš tako lijepi kao prije! Sretan Noć vještica!'', napisao je Ciganović pored svoje fotke. ''Autentično! Predobro!'', samo su neki od komentara oduševljenja.

 

That moment when you went to Mexico for a plastic surgery make over,and you wake up in a coffin at some strange place in Croatia no pretty as before! HAPPY HALLOWEEN! Dia de los Muertos!!!!#halloween #party #fun #pumpkin #scary #hollyday #spiders #ghosts #diadelosmuertos #walkingdead #zombie #wicked #sexy #swag #witches #graveyard #death #plasticfantastic #plasticsurgery #botched #plasticofhollywood #palma #coffin

A photo posted by Neven Ciganovic (@nevencigi) on

Pogledaj i ovo Minea ''ajme, haljina, kosa, sve!'' Minea je mini haljinu zamijenila prozirnim outfitom u kakvom je još nismo vidjeli, ali i ovo joj stoji kao saliveno!

Predobru fotku ima i simpatična voditeljica Minea. Ona je svojim vjernim i mnogobrojnim pratiteljima postavila pravi izazov. ''Tko je prava maca?'', napisala je Minea dok je pored nje kao pravi mačak pozirao Dalibor Petko. Moramo priznati, mačkasti izgled dobro im stoji .

 

Tko je prava maca? #minea #daliborpetko #halloween #funny #instapic #instahalloween #photooftheday

A photo posted by Renata Končić Minea (@minea.official) on

Dalibor Petko za ovu Noć vještica pokazao je i svoje drugo lice. Otkrio je kako se može uspješno transformirati iz mile i drage mace u opakog živog mrtvaca. Sjajna maska, nema sumnje.

 

Drag me to hell by @masamihaljcic #halloween #picoftheday #scary #fun #halloweenmakeup #horror #mask #halloweenparty #instadaily #creepy #nightmare #evil #monster #spooky #art #artwork #monster #demonic

A photo posted by Dalibor Petko (@daliborpetko) on

Budući da je Noć vještica već odavno poznata kao jedna od najzabavnijih provoda u godini, slavni se znaju za taj događaj spremati danima. Pjevačica Lana Jurčević tako se pripremila već tjedan dana ranije. Odabrala je kostim zombija medicinske sestre, odnosno, sestre Verice, kako je i sama napisala pored fotke na Instagramu.

 

#Halloween Sestra Verica & ekipica #soon Zelite tutorial od ove maske? Ako bude bar 100 komentara, snimam (Stavljajte bundeve ) #sestraVerica

A photo posted by Lana Jurcevic Official

Sjajno našminkanu masku ima i Sementa Rajhard.  Krvava suza iz oka jednostavna je maska za  Noć vještica. Iako ne izgleda zastrašujuće, Sementa sigurno nije razočarala svoje obožavatelje.

 

@karlorusan

A photo posted by Sementa Rajhard (@sementarajhard) on

Iako se nije maskirao poput svojih kolega, kćerka Ivana Rakitića odlučila se zabaviti ovu noć. Jer u konačnici maskiranje za Noć vještica najviše veseli mališane koji se tada mogu transformirati u nekog drugoga. Trogodišnja Althea tako je utjelovila malenu vješticu. ''Ova me mala vještica sasvim začarala", napisao je Rakitić na svom profilu pored fotke.

 

Unas brujitas que me han hechizado el ...#familytime#lafamiliaunidajamasseravencida

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Nogometaš Dinama, Čileanac Junior Fernandes, odlučio se malo poigrati i preplašiti svoje obožavatelje. Je li u tome uspio, prepustit ćemo vama da odlučite.

Tko ima najstrašniju masku?

  • Neven Ciganović
  • Lana Jurčević
  • Minea
  • Dalibor Petko
  • Sementa Rajhard
  • Althea Rakitić
  • Junior Fernandes

Ukupno glasova:

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene