Tvoje lice zvuči poznato

OGLASIO SE THOMPSON Je li ga Ana uspjela dočarati?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je Ana Maras Harmander u showu "Tvoje lice zvuči poznato" imitirala Marka Perkovića Thompsona, glazbenik nam je komentirao njenu transformaciju.

Nakon što je u novoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato Ana Maras Harmander utjelovila Thompsona i otpjevala pjesmu 'Vjetre s Dinare', reagirao je i sam glazbenik. Ana je oduševila publiku koja je htjela još, a zadovoljan izvedbom bio je i sam Marko Perković. Za Dnevnik.hr komentirao je njenu izvedbu!

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

OVDJE pogledajte kako je 'Thompson' upao u garderobu Lane Jurčević.

"Prepoznao sam trud Ane Maras. Bilo je zanimljivo gledati. Sigurno joj nije bilo lako pjevati muškim glasom, ali kao vrhunska glumica, mislim da je uspjela dočarati mene. Najbolje su skinuli mog psa - bostonskog terijera", kroz smijeh je rekao Thompson.

OVDJE pogledajte kako je Andrea Šušnjara reagirala na Laninu tranformaciju u showu 'Tvoje lIce zvuči poznato'.

S njim su se složili donekle i članovi žirija pa je Sandra Ani rekla kako je fascinantno kako glumci koriste svaki atom svog tijela za nastup. "Bila si toliko moćna da bi ti zaustavila sve vjetrove, ne samo one s Dinare", dodao je Goran Navojec.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici showa i  na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Doživite transformaciju zabave uz Vip!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene