Život u Grčkoj

27 kutija poslali za Atenu: Novi početak manekenke i 14 godina mlađeg nogometaša

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U novo životno poglavlje ušli su ovih dana Marko Livaja i Iris Rajčić. S kćerkicom su preselili u Grčku.

Nogometaš Marko Livaja i manekenka Iris Rajčić nedavno su se preselili u Grčku, točnije u Atenu, gdje splitski nogometaš igra za AEK Athens. U novo životno poglavlje s roditeljima tako je ušla i 15-mjesečna Elizabet, kćerkica poznatog para. 38-godišnja manekenka i studentica Kineziološkog fakulteta u Grčkoj je postala zaštitno lice kozmetičkog brenda Juliette Armand.

Pogledaj i ovo Iris Livaja - 2 pazila je na svaki detalj Iris Livaja pokazala je kako je ukrasila božićno drvce, jedan je ukras posebno svima zapeo za oko

Nije joj dugo trebalo da dobije i tamo angažman, a osim manekenskog, imala je posla i s raspakiravanjem stvari koje je obitelj morala smjestiti u vilu u Ateni. Na Instagramu je Iris objavila kako je poslala 27 kutija iz Španjolske u Grčku. "Danima spremaš, pospremaš, a više nemaš pojma gdje bi što stavio", napisala je uz fotografiju Rajčić.

Već su u Grčkoj izašli i na naslovnici jednih novina pa se čini da su ih tamo sjajno dočekali. Par je u vezi već nekoliko godina, živjeli su u Rusiji, a onda Španjolskoj te sada u Grčkoj. U tom su se periodu i zaručili te postali roditelji slatke Elizabet. Iako su daleko od domovine, ako je suditi prema Instagramu, Iris ne nedostaju prijatelji - budući da ih posjećuju. Tako u Ateni trenutno boravi i njezina prijateljica Ana Gruica.

 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene