Sjećate li ga se?

Iskopali smo stare fotke: Mario Roth nekad je imao kovrče i naušnicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas Mario Roth rastura transformacijama u TLZP-u, a nekad se za slavu borio u showu "Story Super Nova".

Pjevač Mario Roth danas je zvijezda showa TLZP, a oduševljava i svojim bendom Vigor na nastupima diljem Hrvatske. I Tina Turner bi mu pozavidjela na sjajnoj imitaciji, kojom je u prvoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" oduševio naciju. Pjevački i glumački talentiran, Roth je od malih nogu znao da je njegovo mjesto na pozornici - i nigdje drugdje.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

Prisjetili smo se, obzirom na to, dana kada je Mario slavu tek ganjao, pokušavajući pronaći svoje mjesto pod estradnim nebom. Naime, Mario je davne 2003. godine bio jedan od zapaženijih kandidata showa "Story Super Nova", koji je kasnije iznjedrio brojne televizijske i glazbene zvijezde.

I tada je bio pravi šarmer, no izgledao je potpuno drugačije. Dok je danas prepoznatljivi ćelavac, nekad je bio šarmantni plavušan. Plave, kovrčave kosice i s naušnicom u jednom uhu - Roth je bio predvodnik tadašnjih trendova. Srećom, tim trendovima došao je kraj, Mario je naušnicu maknuo, a kosu izbrijao pa izgleda bolje sad nego tada. Čini se da simpatični Osječanin ima mnogo toga za pokazati pa se itekako radujemo njegovim transformacijama u sljedećim epizodama TLZP-a.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene