Elitna ekipa

Mamići, Ćorluka, Čermak, Ibanez.... Evo tko je sve stigao na Kovačićevu svadbu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mateo Kovačić i Izabel Andrijanić vjenčali su se nakon sedam godina veze. Svadba je privukla puno pozornosti, zbo mladenaca, ali i uzvanika.

Svadba Matea Kovačića i Izabel Andrijanić privukla je puno pozornosti zahvaljujući samim mladencima, ali i slavnim uzvanicima. Među najzanimljivijim gostima bili su Zoran i Zdravko Mamić s obiteljima, Franka Batelić i Vedran Ćorluka te obitelj Čermak kao i Luis Ibanez sa suprugom. Na svadbu je stigao Ivan Peršić sa suprugom Josipom, a viđen je i Mario Mamić.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

I Marcelo Vieira sa suprugom je stigao na vjenčanje, dok se danima prije odmarao u Dubrovniku. Našli su se na svadbi i neki od nogometaša Real Madrida, a svi zajedno slavili su u elitnom zagrebačkom hotelu do ranih jutarnjih sati. Među slavnim damama koje su zablistale, ljepotom je posebno plijenila zgodna i nasmijana Franka Batelić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene