nije joj do slave

Ne, ne i ne: Odlučna Obamina kći odbila primamljive ponude

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša prva kći, 18-godišnja Malia Obama, jednostavno ne želi biti zvijezda.

Bivša prva kći, Malia Obama navodno je dosad odbila brojne ponude modnih agencija da postane profesionalni model, piše Daily Mail. Starija kći bračnog para Obama, Malia, napunila je 18 i trenutačno radi za holivudskog producenta Harveya Weinsteina u New Yorku.

Pogledaj i ovo showbuzz ŠTO NAKON BIJELE KUĆE? EMOTIVNO PISMO Sestre Bush pisale Obaminim kćerima: "Pridružujete se elitnom klubu!"

Jedna od njezinih zadaća je čitanje filmskih scenarija i njihovo prilagođavanje za menadžere filmske produkcijske kompanije. No po pisanju tračerskog celebrity bloga "Naughty Gossip", lijepoj i gotovo 185 cm visokoj tinejdžerici koja je profinjeni stil odijevanja naslijedila od majke, već su nekoliko puta prišli agenti nudeći joj angažman profesionalnog modela.

Blog piše da ih je Malia odbila, objasnivši da nema nikakva interesa za taj poziv niti želi izložena pogledima javnosti. Njezina je namjera nakon godine rada studirati na sveučilištu Harvard.

Urednici modnih časopisa i trgovina kažu da se haljine, kaputi i jakne što ih odjene Malia prodaju "brzinom svjetlosti". "Malia je građena poput manekenke. Dosad joj se nekoliko puta nudila prilika da prošeće modnim pistama, no ona ih je sve odbila. Želi biti iza kamere, ne ispred nje", kazao je izvor za Naughty Gossip.

"Voli film i televizijski posao. Manekenski posao prepušta Kendall Jenner. Usput nije uopće zainteresirana da bude poznata poput njezina oca. Vjeruje se da kani raditi u filmskoj industriji", piše blog. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene