Dan žena

Gola Maja i uplakana Severina uputile dirljive čestitke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput se razodjenula, Severina se rasplakala, a obje ženama žele sretan njihov dan!

Žene, danas je vaš dan! 8. ožujka slavi se borba žena za ravnopravnost, i zaista - žene mogu sve! Dan žena obilježile su i brojne poznate žene, koje su putem svojih društvenih mreža čestitale svim divnim ženama. Priliku je iskoristila i Maja Šuput, koja se i ovom prilikom razodjenula. "Baš volim što sam žena. Uživajmo u našem danu, curice moje. Sretan vam Dan žena", poručila je pjevačica.

Pogledaj i ovo Maja Šuput s obitelji - 6 baš uživaju! Šuput je s obitelji ovaj put pronašla zabavu u zagrebačkom muzeju, a objavljene fotke naslućuju da su se Bloomu instalacije posebno svidjele!

Njena kolegica Severina dan je čestitala zakopčana do grla. "Za sve žene svijeta. Sretan vam Osmi mart, drage moje", napisala je Severina. Usto je podijelila video s jednog od svojih nastupa.

 

Za sve žene svijeta Sretan vam Osmi mart, drage moje #duk2013 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

I Tony Cetinski pridružio se čestitkama. "Sretan Vam Dan žena! Drage žene, majke i kraljice, kao i sve koje se tako osjećaju: Sretan vam dan žena! Voli vas vaš Tony", napisao je glazbenik.

 

Pa @daliborpetko ti si čudo! I tako on dodje na set #tlzphr s buketom...i krene od jedne do druge.. Sretan #danzena #ljubav #sretanosmimart

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Čestitala je Dan žena i Ivana Mišerić, koja ga provodi na setu showa "Tvoje lice zvuči poznato". Pohvalila je kolegu Dalibora Petka, koji se na setu pojavio s buketom ruža te je svakoj ženi poklonio po jednu! Bravo, Petko!
 

 

Bas volim sto sam zena Uzivajmo u nasem danu curice mojeSretan vam Dan Zena

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene