Dan žena

Gola Maja i uplakana Severina uputile dirljive čestitke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput se razodjenula, Severina se rasplakala, a obje ženama žele sretan njihov dan!

Žene, danas je vaš dan! 8. ožujka slavi se borba žena za ravnopravnost, i zaista - žene mogu sve! Dan žena obilježile su i brojne poznate žene, koje su putem svojih društvenih mreža čestitale svim divnim ženama. Priliku je iskoristila i Maja Šuput, koja se i ovom prilikom razodjenula. "Baš volim što sam žena. Uživajmo u našem danu, curice moje. Sretan vam Dan žena", poručila je pjevačica.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ''nema dalje, gasi internet!'' Šuput u kreaciji za pamćenje posramila i najveće svjetske zvijezde: "Ovako nešto ni u Hollywoodu nitko nije nosio!"

Njena kolegica Severina dan je čestitala zakopčana do grla. "Za sve žene svijeta. Sretan vam Osmi mart, drage moje", napisala je Severina. Usto je podijelila video s jednog od svojih nastupa.

 

Za sve žene svijeta Sretan vam Osmi mart, drage moje #duk2013 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

I Tony Cetinski pridružio se čestitkama. "Sretan Vam Dan žena! Drage žene, majke i kraljice, kao i sve koje se tako osjećaju: Sretan vam dan žena! Voli vas vaš Tony", napisao je glazbenik.

 

Pa @daliborpetko ti si čudo! I tako on dodje na set #tlzphr s buketom...i krene od jedne do druge.. Sretan #danzena #ljubav #sretanosmimart

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Čestitala je Dan žena i Ivana Mišerić, koja ga provodi na setu showa "Tvoje lice zvuči poznato". Pohvalila je kolegu Dalibora Petka, koji se na setu pojavio s buketom ruža te je svakoj ženi poklonio po jednu! Bravo, Petko!
 

 

Bas volim sto sam zena Uzivajmo u nasem danu curice mojeSretan vam Dan Zena

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene