otkrio detalje

Ljubavnik Giannija Versacea prekinuo šutnju: "Nitko nikada nije rekao istinu o ubojstvu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Antonio D'Amico po prvi puta progovorio je o danu ubojstva Giannija Versacea, dizajnera s kojim je bio u vezi 15 godina.

Prije 20 godina u Miami Beachu okrutno je ubijen jedan od najpoznatijih svjetskih modnih dizajnera Gianni Versace. O njegovom ubojstvu puno se pisalo, a uskoro bi se stravičan čin trebao razjasniti i na malim ekranima u nagrađivanoj seriji "American Crime Story". Neki detalji iz serije u kojoj lik D'Amica glumi Ricky Martin izašli su u javnost, no ništa od toga što će biti prikazano nema veze s realnošću. Barem tako tvrdi Antonio D'Amico, čovjek koji je s Versaceom u vezi bio 15 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz bolna godišnjica Prije 24 godine hladnokrvno je ubijen ispred svog doma, razlog za to ostao je misterij, a šokira jedna od tvrdnji zašto ubojica nije uhvaćen

"Toliko puno se pisalo i reklo o ubojstvu. Tisuće pretpostavki je izneseno, ali bez imalo istine", rekao je D'Amico za Observer i otkrio kako ga niti u jednom trenutku nisu kontaktirali autori serije i od njega pokušali saznati detalje stravičnog ubojstva koje se odvilo pred njegovim očima."Slika Rickyja Martina kako drži tijelo u rukama je apsurdna. Ja nisam tako reagirao", otkrio je D'Amico kojeg je ubojstvo zateklo dok je odmarao u terasi. Čim je začuo pucanj pojurio je s batlerom vidjeti što se dogodilo.

"Kada sam čuo hice osjećao sam se kao da mi se krv sledila u žilama. Kuća je imala pjeskarene staklene prozore pa nismo mogli iznutra vidjeti što se dogodilo. Otvorili vrata... Vidio sam Giannija kako leži na stepenicama u lokvi krvi. U tom trenutku mi se smračilo. Netko me je odvukao. Nisam ništa drugo vidio", prisjetio se Antonio.

Ubojstvo ni dan danas nije razjašnjeno. Ne zna se je li bilo planirano ili je Versace bio slučajna žrtva pa su se tako pojavile i brojne teorije o njegovom ubojstvu. Nagađalo se i da je Versaceovo ubojstvo zbog dugova naručila talijanska mafija, ali i da se s ubojicom, tada 27-godišnjim Andrewom Cunananom, sreo i prije tog kobnog dana.

"Nisu se poznavali, toliko toga je izmišljeno. Nažalost, Gianni je umro. Taj tip ga je ubio i to se dogodilo. Pustimo to sada", zaključio je D'Amico koji se i danas s knedlom u grlu prisjeća stravičnog događaja koji mu je zauvijek obilježio život.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene