Striptizeta ga otkrila

Ogroman novac u igri! Prevario lijepu glumicu, a novac zaštitio prebračnim?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

NBA zvijezda, Carmelo Anthony, uskoro bi se mogao pozivati na svoj predbračni ugovor. Jer to je jedino što sada može sačuvati njegovu veliku imovinu.

Carmelo Anthony našao se usred velikog skandala nakon što ga je striptizeta prozvala da je otac njenog nerođenog djeteta te zatražila od njena novac. Njegova supruga La La tada ga je napustila, a TMZ piše da je davanje službenih papira za razvod samo pitanje dana. Iako je prevarena i ponižena, lijepa La La i u tom procesu mogla bi puno izgubiti.

Naime, Carmelo se prije svadbe zaštitio pa su potpisali predbračni ugovor u kojem je on na taj način odlučio zaštititi imovinu vrijednu više od 200 milijuna dolara. Vrhunski je NBA košarkaš, a osim toga ima i reklamne ugovore, pa ne čudi njegova pozamašna zarada.

La La je tijekom veze i braka zarađivala kao voditeljica, glumica i model, no ipak je njena zarada bila značajno niža. Predbračni joj tako neće ići u korist, iako postoji varijanta prema kojoj je uvedena u klauzula za slučaj bračne nevjere. U tom bi slučaju ipak La La mogla dobiti nešto više. Tijekom ovih teških dana La La je navodno utjehu našla u svojim prijateljicama, među kojima je i Kim Kardashian.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene