Stigla do New Yorka!

Kristina Vukas oduševila svijet: "Tata promatra sa strane i osmijehuje se"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ponosna vlasnica pjesme ''Votka'', Kristina Vukas, snimila je sjajan singl u suradnji s producentima iz New Yorka. Otkrila nam je kako je do toga došlo, ali i što na karijeru kaže njezin otac.

Mlada i perspektivna Kristina Vukas objavila je singl naziva "Tease" (singl možete poslušati na linku). Koketna i lagana pjesma nastala je u suradnji s producentima iz New Yorka. Nakon što je pjesmu snimila u Zagrebu, vlasnik izdavačke kuće, Corey Stanford, došao je u Zagreb kako bi upoznao seksi Kristinu."Pjesma je lagana, spada u žanr urbanog popa s elementima RNB-a. Ja se zezam da je super za 'love making' playlistu", kroz smijeh nam priča Kristina.

Pogledaj i ovo showbuzz Dobila pa izgubila SEKSI KRISTINA Vukas napokon je dobila burmu

Budući da surađuje sa zaista slavnim stručnjacima, zanimalo nas je imponira li joj rad s takvim ljudima. "Definitivno imponira rad s takvim ljudima. Upoznala sam dosta producenata koji su Grammyje osvajali i činjenica što su zvali moje izdavače i tražili da rade sa mnom je moj osobni uspjeh. S većinom se i sama čujem. Lijepo je dobiti potvrdu svog talenta", kaže Vukas. Kad bi karijera od nje to zahtijevala, vjerojatno bi se preselila u New York ili Los Angeles.

 

VANI JEEEE

A video posted by Kristina Vukas (@kristinavukas) on

"Ako sve prođe kako smo zamislili, doći će do tog trenutka kada ću morati duže boraviti u New Yorku ili Los Angelesu. Ali, svakako mi putovanja nisu strana i nikada zapravo nisam živjela u samo jednom gradu".

Nakon što nam je otkrila što ima na karijernom planu, zanimalo nas je i kako napreduje onaj privatni aspekt. Pitanja o ljubavi nisu joj najdraža, no otkrila je ipak da zasad nema nikog. "Nemam sada vremena jer sam i sama sebi previše sa ambicijama koje imam. Kad ću ljubiti nekog, mislim da ćete brzo saznati jer se to teško skriva kad si javna osoba", kaže lijepa pjevačica.

Manje je poznata činjenica da je Kristinin otac ugledni diplomat i nekadašnji šef tajne službe Jerko Vukas. Čovjek iz ozbiljnog svijeta politike isprva nije blagonaklono gledao na Kristinu karijeru. "Isprva mi je rekao ako želim pjevati da sam sama na tom putu. Tako kad sam snimila svoj prvi hit 'Votku', pobjegla sam od doma. Moji roditelji su za singl saznali kad se već vrtio na televiziji. Sve sam svoje pjesme sama stvarala, ulagala u produkcije i spotove, tako da sam u dvadesetima imala stres s kojim mi moji vršnjaci nisu znali pomoći. Danas sam ponosna na sebe jer vidim koliko daleko mogu ići. Tako da moj dragi tata danas samo promatra sa strane i osmjehuje se", zaključuje Kristina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene