Nosi mu sreću

ČILIĆEVA KRISTINA Ne ''lupa'' selfieje i ima dva fakulteta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marin Čilić rekao je da mu djevojka Kristina nosi sreću u finalima.

Žena kojoj i sam, po svojim riječima, duguje uspjeh! Marin Čilić uzeo je treći najveći naslov u karijeri i pobijedio petog igrača svijeta, Japanca Keija Nishikorija. Oduševio je svijet, i samog sebe, a priznao je da mu u finalu uvijek sreću donosi djevojka Kristina Milković. Prelijepa djevojka više je puta privukla pozornost svjetskih medija zahvaljujući svojoj ljepoti. Nikad njena pojava u publici ne prođe nezamijećeno.

Pogledaj i ovo Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) pristižu čestitke Marin Čilić i lijepa supruga Kristina na novoj zajedničkoj fotki blistaju od sreće, a jasno je i zašto

No, ona je sve samo ne tipična djevojka sportaša. Lijepa i samozatajna, Kristina svoje ambicije i snagu ulaže u obrazovanje pa je tako završila psihologiju i politologiju. Rodom je iz Konavala, a svojedobno je proglašena najljepšom Dubrovkinjom. S Marinom je u vezi već sedam godina, no o braku još ne razmišljaju.

U nedavnom intervjuu za IN magazin, Marin nam je otkrio kako je na svoju djevojku jako ponosan u svakom pogledu. "Ona je, naravno, bila tu cijelo vrijeme i bila mi je uvijek velika potpora", rekao nam je Čilić. "U to ne žurimo, polako, još slažem kockice", odgovorio nam je Čilić kad je upitan planira li uskoro svadbu s lijepom Kristinom. Svadba ili ne - sjajan su par, a Kristina ostavlja dojam djevojke koju se isplati čuvati.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene