Nova tračerica

LJUBAVNI TROKUT Oženjeni nogometaš kupio stan ljubavnici iz domovine?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova se tračerica u kolumni osvrnula na jako zanimljiv ljubavni trokut našeg nogometaša.

Drage moje,

Pogledaj i ovo showbuzz Bljedunjava i Prosječna NOVA TRAČERICA Nezamislive estradne ljubavne kombinacije!

Tjednima se jedan bračni par razvlačio po medijima, i ne samo domaćim već diljem Europe. No, ta je priča definitivno za policiju i stranice crne kronike, a najmanje za trač rubrike. Svu mudrost života Tolstoj je sveo u jednu rečenicu: "Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu, svaka nesretna obitelj nesretna je na svoj način."

Želim vam reći da nisu samo dotični posljednjih mjeseci nesretni, već su na svoj način nesretne i neke druge njegove kolege...

Miš i Samozatajna

Miš; tako ćemo nazvati glavnog aktera današnje priče, jer ovaj nogometaš neodoljivo podsjeća na kakvog umiljatog glodavca iz crtanog filma. Nogometna zvijezda u višegodišnjem je braku. Supruga mu je sve samo ne tipična wagsica (čitaj: djevojka, žena nogometaša). Povučena, jednostavna, decentna. Nazovimo je Samozatajna. Prije braka nikada nije punila novinske stupce, i osvajala naslovnice.

Osim nesvakidašnjim talentom na nogometnom terenu, Miš je naklonost javnosti zadobio svojom skromnošću, nenametljivošću, srdačnošću. Miš je jednostavno lijepo odgojen dečko. Poput većine nogometaša u bračnu je luku uplovio rano. Vjenčanje Miša i Samozatajne mediji su proglasili svadbom godine. Kako i ne bi kad se slavilo u luksuznom hotelu s VIP uzvanicima, dok je za zabavu bila zadužena estradna krema. Bajkovit početak - kako to obično i biva.

Unosni transfer i odlazak u inozemstvo

Već tada Miš je potpisao unosni transfer, pa je sa suprugom nakon vjenčanja u domovini bračni život započeo u inozemstvu. I sve se činilo idiličnim. Sve do moje nedavne kave s frendicom koja uvijek raspolaže svježim tračevima. Baca ih doslovno iz rukava i sablažnjava se nad činjenicom da za njih prvi put čujem, jer zaboga o njima odavna bruji grad. A trač tema na zagrebačkoj špici ovih je dana Miševa bračna nevjera.

Kako pričaju "dobro upućeni" Miš je već dvije godine u ljubavnoj vezi s poznatom damom domaće javne scene. Doduše, potrudila se da njezine fotografije s vremena na vrijeme osvanu i na stranim showbizz portalima i u tabloidima. Za razliku od supruge, njegova navodna ljubavnica obožava druženje s poznatima. Sportaši, osobito nogometaši njezina su slabost, iako je padala i na boksače teške kategorije. A kad je na njih već toliko slaba nazovimo je Miss Sporty.

Miš i Miss Sporty žive na različitim adresama, ali u istom gradu. Njihovo poznanstvo datira odavna, na određen način spojio ih je posao. Kako stvari stoje u "tuđini" ih je dodatno zbližila nostalgija.

O njezinom preseljenju u inozemstvo često se šuška na ženskim trač kavama. S obzirom da Miss Sporty nije izgradila karijeru koja bi joj omogućila luksuzan život kakav živi mnogi se pitaju kakvim se to trikovima služi?!

I sad bomba!

Miš joj je, tvrde "dobro obaviješteni izvori", kupio stan. Da, da drage moje, za poklon je dobila stan u predivnoj metropoli jedne europske države. U tom su stanu očito svili i svoje ljubavno gnijezdo. Prima li od njega i kakvu mjesečnu apanažu - ne znam. Ali, da je opskrbljuje dizajnerskom odjećom i torbicama nema sumnje. Miss Sporty očito se snašla.

No zaplet odnosno drama navodno je uslijedila nakon što je za suprugovu ljubavnu aferu i ultra luksuzan dar doznala Miševa supruga. Samozatajna je, kažu gradske tračerice "naletjela na papire" Miševih novčanih transakcija. Što se potom dogodilo možemo tek nagađati jer u javnosti Miš i Samozatajna i dalje ostavljaju dojam sretnog i skladnog bračnog para.

Ova kolumna je fikcija autora i svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama je slučajna.

OVDJE pročitajte sve Nove tračerice.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene