došlo je vrijeme

SVE ZA LOVU Ima milijune, a svoju odjeću prodaje preko interneta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na prodaju je čak stavila i majcu koju je dobila tijekom gostovanja u jednom tv showu.

Iako biratnska starleta Katie Price na račnu ima 40 miljuna funti, to je ne spriječava da se i dalje ponaša štedljivo. Katie se, naime, bacila u poduzetničke vode te je iskoristila internet kako bi se riješila stare odjeće i usput zaradila dodatnu lovu.

Pogledaj i ovo showbuzz Pripijeno i oskudno Ovako je izašla u noćni provod?!

Majka petero djece otvorila je svoju stranicu 'The Official Jordan’s Closet' putem koje se mogu kupiti njezine razne krpice. Na prodaju je čak stavila i majcu koju je dobila tijekom gostovanja u jednom tv showu. Njezina stranica, osim odjeće nudi i razne predmete. Torbice, pokućstvo i obuća će se tako uskoro naći u prodaji.

Na vrhu njezine stranice starleta je svojom objavom poželila dobrodošlicu svim posjetiteljima. ''Dobrodošli na 'The Official Jordan’s Closet', trgovinu koja je posvećena prodavanju moje odjeće, cipela, nakita, pokućstva i drugih predmeta koji mi pripadaju, uključujući i dječju odjeću i druge potrepštine. Proteklih 10 godina prikupila sam puno odjeće i sada je vrijeme da neke od tih stvari prodam. Većinu te odjeće sam nosila samo jedanput, a neke nisam imala prilike uopće odijenuti'', napiala je Katie.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene