Slaži, bre, burazeru

NOVI RAT NA SCENI: "Kaži gade, tko je bio agresor?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi rat! Hoće li Dikan i Rade biti nova estradna sapunica?

Josip Radeljak Dikan prozvao je na svom Facebooku glumca Radu Šerbedžiju. Često Dikan na svom Facebookuproziva osobe lijeve političke orijentacije, a ovog puta na meti mu se našao glumac i redatelj.

Pogledaj i ovo Rade Šerbedžija - 4 "Ovo je nedopustivo!" Vučićev SNS pokušao spriječiti nastup Rade Šerbedžije u Novom Sadu, njegov potez nakon toga popraćen je ovacijama!

"Kaži gade, tko je bio agresor?! Kaži i slaži bre, burazeru, ako ima muda, a ne ovako već dugo prodaješ svijetu svoju lažnu maglu s Brijuna koji su bili vlasništvo tvog zločinca druga Tita, a sad su tvoji, za nagradu kao poznatom domoljubu", poručio je Radeljak Šerbedžiji.

Šerbedžija se o svemu nije oglasio. Radeljakov motiv za status bio je članak koji navodi kako se Rade naljutio na Tihomira Ladišića, dok je gostovao u njegovoj emisiji na N1 televiziji, te htio napustiti studio kada mu je ovaj postavio pitanje "tko je bio agresor, a tko žrtva u Domovinskom ratu". Studio nije napustio, intervju je nastavio, no na sporno pitanje Šerbedžija se zaista naljutio.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene