BIO JE ZLOČKO

ŽELI GA NATRAG Spremna mu je oprostiti prijevaru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošlo je skoro godinu dana od kada su objavili da se razvode, a sada mu je glumica Jennifer Garner ipak odlučila pružiti drugu šansu.

Kada su izmjenili zavjete pred Bogom Jennifer Garner je svoje obećanje očito shvatila ozbiljno, za razliku od Ben Afflecka. Iako je prvotno bila ljuta i uzrujana što su je Ben prevario s dadiljom njihove djece, Jennifer mu je odlučila oprostit jer ipak je obećala biti uz njega u dobru i zlu.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

Iako je glumac malo skrenuo s pravog puta, Jennifer se zauzela za njihov brak i odlučila mu pružiti još jednu šansu. Sada postoji svjetlo na kraju tunela, može doći i do pomirenja', bar tako tvrdi izvor blizak paru. Glumačka obitelj trenutno provodi ljeto u Europi. Prošli mjesec proveli su u Parizu, a zatim u Italiiji kao prava obitelj. Još jedan izvor je potvrdio kako je taj put pomogao da se malo zbliže i zacijele slomljena srca.

Pročitajte i ovu priču. Mladu pjevačicu Taylor Swift ostavio je njezin dečko Calvin Harris nakon 15. mjeseci veze.

No, izvor blizak Benu izjavio je kako su trenutno zajedno zbog filma na kojem glumac trenutno radi i da je sve to radi djece. Tko zna,možda se stara ljubav opet rasplamsa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene