BAHATA GLUMICA

OVO JE NEDOPUSTIVO! Razbjesnila obožavatelje fotografijom na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog neprimjerene fotografije slavna glumica našla se na meti kritika.

Holivudska slatkica Jennifer Aniston miljenica je publike diljem svijeta. No samo jedna fotografija bila je dovoljna da Aniston razočara svoje obožavatelje.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Na svom Instagramu glumica je objavila fotografiju na kojoj u rukama drži svežanj novčanica, a to se nije svidjelo njenim pratiteljima.

"Ono kada pronađeš novac na koji si totalno zaboravio u novčaniku", napisala je lijepa glumica u komentar, a nije dugo trebalo da počnu pristizati kritike na njen račun.

 

When you find extra money in your wallet, you didn't know you had...

A photo posted by Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) on

 "Ovo je nedopustivo", "Jako si me razočarala. Ovo je pravi neukus", "Sigurno je bio velik novčanik", samo su neki od komentara razočaranih fanova koji nisu shvatili što je time Jennifer htjela postići.

OVDJE pročitajte sve o drami na jahti ruskog milijardera i srpske manekenke.

Ipak, bilo je i onih koji su stali na stranu glumice i sve shvatili kao šalu. "Hvala ti što si pronašla moj novac. Znao sam da sam ga ostavio u tvom privatnom avionu", našalio se jedan pratitelj.

Sve u svemu, zaista je teško povjerovati da toliki iznos možeš zagubiti u novčaniku, pa čak i ako si slavna Jennifer Aniston.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene