Dobar potez ili?

SLUČAJ NARUKVICA Skupi nakit seksi Ivanke Trump razbjesnio Amerikance

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivanka Trump našla se na meti američkih medija. Očevu kampanju je, prema njihovim ocjenama, iskoristila za vlastiti posao.

Ivanka Trump izazvala je skandal u američkim medijima te se našla na meti oštrih kritika. Naime,Ivanka se u prvom intervjuu Trumpovih nakon izbora pojavila noseći skupocjenu zlatnu narukvicu koju je sama dizajnirala, a zatim ju je njezina tvrtka počela reklamirati. Obitelj se pojavila u emisiji "60 minuta" na CBS-u, a voditeljici je Ivanka otkrila hoće li se angažirati u administraciji Bijele kuće. Odmah je demantirala te navode i rekla da će se tamo pojavljivati isključivo u ulozi kćeri.

Pogledaj i ovo Donald Trump Druga osoba! Trump je pred kamere stao bez pudera koji inače stavlja na lice, internet je pun fora na račun njegova drugačijeg izgleda!

Nakon što je uglađena Ivanka odradila intervju, PR njezine tvrtke poslao je američkim medijima priopćenje u kojem su naveli da je Trumpova kći nosila svoju omiljenu narukvicu iz kolekcije Metropolis.

Nakon tog poteza, mediji su počeli s optužbama da je Ivanka očevu kampanju i medijsko pojavljivanje iskoristila za marketing vlastitog posla. Narukvica košta poprilično puno, skoro 75 tisuća kuna, što je još više razbjesnilo Amerikance. Uvjereni su da će sada Ivanka zbog očevog mandata zaraditi još više novca, a sve zbog besplatne reklame.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene