NAJVAŽNIJI SAVEZNIK

ZANOSNA BOGATAŠICA Glavni adut Donalda Trumpa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Detalji koje možda i niste znali o najstarijoj kćeri iz moćne i bogate obitelji Trump...

Američki predsjednički izbori ulaze u završnu fazu, a uspije li u svojoj misiji Donald Trump će za svega par dana postati 45. američkim predsjednikom. U kampanji ga je bodrila cijela obitelj, a najviše njegova najstarija kćer, lijepa i pametna Ivanka Trump. Upravo ga je ona predstavila na republikanskoj konvenciji u Clevelandu kao predsjedničkog kandidata na izborima u SAD-u. U potpunosti je očarala javnost svojim dojmom i govorom i tako tatu bacila u drugi plan.

Pogledaj i ovo Ivanka Trump Poput modela! Mezimica bivšeg američkog predsjednika viđena nakon dugo vremena sa suprugom na večeri, pažnju ukrala njezina vitka linija!

Radne navike od malih nogu

No, ništa nije bilo prepušteno slučajnosti. Za očevu kampanju pripremala se gotovo cijeli život. Ivanka Trump dolazi iz obitelji gdje se rad iznimno cijeni. Majka Ivanka i otac Donald svojoj su djeci od malih nogu isticali važnost obrazovanja i radnih navika. ''Kada sam imala samo šest godina slao bi mi vizualizacije zgrada i govorio da jedva čeka da počnem raditi s njim'', rekla je Ivanka jednom prilikom za časopis People. Milijarder Donald Trump  i bivša supruga Ivana znali su kako ispravno odgvojiti svoju djecu unatoč silnom bogatstvu. Svoje četvero djece, Ivanku, Donalda, Erica i Tiffany naučili su radnoj etici i kako zaraditi svoj novac. Ivanka, kao najstarija kćerka, puno je naučila od svojih roditelja. Između ostalog, jedina od svoje braće i sestara govori češki, materinji jezik majke Ivanke od koje je naslijedila manekenske crte lica.

Maminim stopama

Lijepa Ivanka krenula je majčinim stopama. U svjetske modne vode probila se sa svega 16 godina. Karijeru modela započela je 1997.godine, osvanuvši na naslovnici časopisa Seventeen, a našla se i na naslovnicama ostalih poznatih svjetskih časopisa poput Forbesa, Golf Magazina, Harper's Bazaar i brojnih drugih. Hodala je modnim pistama, nosila je revije za Versace, Marc Bouwer i Thierry Mugler. Snimila je i reklame za poznate modne marke. Ipak, Ivanka je znala da je ljepota prolazna, ali da je obrazovanje ono što ostaje za cijeli život.

Uspješna poslovna žena

Diplomirala je ekonomiju, a predanost i snalažljivost u poslovnom svijetu doveli su je do rukovodeće pozicije. Zamjenica je predsjednika uprave zadužena za razvoj i akvizicije u očevoj tvrtki Trump Organization. Gladna poslovnog uspjeha, sposobna  Ivanka osmislila je brand odjeće i modnih detalja koji nosi njezino ime, dizajnerica je nakita, te ima i internetsku stranicu za žene poduzetnice. Ivanka Trump jedna od onih žena koje sjajno usklađuju obiteljski i poslovni život.

Supruga i majka troje djece

Majka troje male djece, udana je za poduzetnika nekretninama Jareda Kushnera. Navodno su neki sumnjali u njihovu ljubav jer su mislili kako je u pitanju financijski interes. Naime, oboje su završili najbolje škole i zasposleni su na vodećim pozicijama u obiteljskim poslovnim carstvima.

No, zli jezici prestali su ogovarati kada je Ivanka s prezbiterijanstva prešla na židovstvo. Zanosna bogatašica svoju sreću što je u sedmogodišnjem braku ne skriva. Vesele obiteljske trenutke Ivanka ne propušta zabilježiti i pokazati cijelom svijetu putem društvenih mreža.

 

Delicious breakfast courtesy of Arabella!

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Koliko je ponosna majka 34-godišnja Njujorčanka dala je do znanja fotografijom tek rođenog Theodora Jamesa koji je stigao u obitelj nakon četverogodišnje Arabelle Rose i Josepha Fredericka.

 

Who wore it better? Spring prints edition

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

 Moćno oružje Donalda Trumpa

Mlada majka, lijepa, pametna i sposobna poslovna žena najjače je i najmoćnije oružje Donalda Trumpa. Elegantnu Ivanku javnost doživljava kao smirenu i razumnu osobu. Trump je znao da mu javnost voli Ivanku i da mu ona može osigurati glas neodlučnih birača. Ona je čista suprotnost očevim javnim nastupima. Nije glasna i agresivna, već umjerena i disciplinirana. Svoje javne nastupe dovela je do savršenstva, a osim što drži pojedine govore za svog oca, Ivanka mu navodno pomaže voditi poslovno carstvo. U njenim su rukama veliki poslovi njenog oca koji bi uskoro mogao postati predsjednik SAD-a.

Nema sumnje, Ivanka Trump dokazala je kako nije samo poznata kćer još poznatijeg oca,  već uspješna i sposobna žena koja sjajno usklađuje obiteljski i poslovni život.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene