ne broje krvna zrnca

RAZLIČITE VJERE I NACIJE Hrvatsko-srpski parovi ruše predrasude

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sreću u ljubavi pronašli su izvan granice, a njihove ljubavne priče dokaz su da prava ljubav nema prepreke.

Da prava ljubav ne poznaje granice, čak i kad se radi o nacionalnosti, pokazuju brojni hrvatsko-srpski parovi koji su pronašli svoju sreću u ljubavi. Najpoznatija srpska snaha definitivno je Severina Kojić koja je nedavno sa svojim suprugom Igorom proslavila prvu godišnjicu braka. Iako su mnogi od početka bili skeptični prema ljubavi pjevačice i 15 godina mlađeg nogometnog menadžera, Severina i Igor danas su sretniji nego ikada. Uživaju u braku, zajedno brinu o Severininom sinčiću, a oboje se nadaju i zajedničkoj prinovi.

Pogledaj i ovo Ida Prester ''putovanje za pamćenje!'' Ida Prester javila se s lošim vijestima iz Berlina: "Kad odeš na odmor s mužem i zaglaviš tri dana u hotelskoj sobi!''

Sreću u ljubavi s Hrvaticom pronašao je i srpski glumac Stefan Kapičić. Nakon prekida osmogodišnje veze s našom dizajnericom Mirandom Viđak, Stefanu se sreća osmjehnula s glumicom Ivanom Horvat. Kemija se dogodila na setu serije "Zora dubrovačka", a njihova ljubav ubrzo je okrunjena i zarukama. Par je nedavno osvojio i Hollywood, a trenutno planiraju intimnu svadbu na koju će pozvati samo najbliže prijatelje i rodbinu.

U braku s Hrvaticom pronašao se i srpski stručnjak za umjetnine Vidoje Ristović. On je naime osvojio srce jedne od najpoželjnijih Hrvatica - Nikoline Pišek. Sudbonosno ''da'' Nikolina i Vidoje izrekli su na glamuroznom vjenčanju u Monte Carlu 2013. godine, a danas su ponosni roditelji malene Une Sofije.

Poznati zavodnik Frano Lasić u svibnju 2015. godine uplovio je po četvrti put u bračnu luku. I to s 30 godina mlađom modnom stilisticom Milenom Matić. Supružnici uživaju u braku, a Frano je pravi džentlmen, otkrila je nedavno Milena u intervjuu za IN magazin. Upravo na nagovor lijepe Milene, Frano se nedavno vratio svojoj velikoj ljubavi - pjevanju.

Bez predrasuda u vezu su ušli i pjevačica Ida Prester i poduzetnik Ivan Peševski. Pjevačica Lollobrigide na vječnu ljubav Ivanu se zaklela prije tri i pol godine, a danas su ponosni roditelji trogodišnjeg Roka i dvomjesečnog Rija.

U ljubavi s lijepom srpskom manekenkom Milicom Mihajlović već dugi niz godina uživa i Ivan Todorić, najmlađi sin Ivice Todorića. Ivan i Milica upoznali su se 2009. u New Yorku gdje je Milica nosila revije, a Ivan bio na poslovnom putu. Par se rijetko pojavljuje na javnim događanjima, a kada se to i dogodi zajedno zrače posebnom energijom zbog koje sreću u ljubavi teško skrivaju.

Hrvatska odbojkašica Marija Ušić i srpski odbojkaš Konstantin Čupković još su jedan  par koji svojom ljubavnom pričom ruše predrasude. Jedan od najatraktivnijih parova, kako ih mnogi smatraju, u vezi su nešto manje od dvije godine, a da zaista misle ozbiljno potvrđuju i nedavne zaruke.  Pa vi onda recite da ljubav ne ruši sve barijere.

 

#lostinspace #lostintime #sosimplesogood

A photo posted by Marija Usic (@legolas_1992) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene