SVJETSKA SLAVA

I BUSH PAO NA VJEŠTOG HRVATA 'Bio sam u Bijeloj kući dvaput'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oduševio je obitelj bivšeg američkog predsjednika Georgea W. Busha, a uskoro će nastupiti i pred zagrebačkom publikom.

Jedan od najboljih svjetskih mađioničara za djecu Jozo Bozo oduševio je obitelj bivšeg američkog predsjednika Georgea W. Busha. Jozo već 25 godina fantastičnim trikovima uveseljava djecu diljem svijeta, a 18. prosinca nastupa pred zagrebačkom publikom.

''Trik koji je posebno oduševio predsjedničku obitelj bio je onaj s maramom koja nestaje, odnosno trebala bi nestati međutim događaju se sve druge komplikacije i zavrzlame ali marama ostaje. Ova kombinacija čarolije i skeča postala je moj najpoznatiji trik po kojem sam prepoznatljiv u mađioničarskoj zajednici!''- otkriva Jozo i dodaje: ''U nekoliko sam navrata bio pozvan u Bijelu kuću, pa to najbolje pokazuje koliko sam im se svidio; naime, na takvim predstavama za američku predsjedničku obitelj obično ne nastupaju stranci, a ja sam bio pozvan dvaput!''

Slavni trik s maramom kao i neke potpuno nove imat će prilike vidjeti zagrebačka publika ovog prosinca. Jozo priprema predstavu Čarobni Božić u Lisinskom koja će se održati 18. prosinca u Maloj dvorani KD Vatroslav Lisinski, u terminima u 10 i 12 sati. Jednosatna predstava s adventskom tematikom, gosti iznenađenja i Jozino bogato iskustvo jamče da će Čarobni Božić biti nezaboravan adventski doživljaj za cijelu obitelj. Božić je i vrijeme darivanja, te će tako dio sredstava ići Domu za djecu u Laduču.

''I nakon 25 godina i više od 12.500 predstava mogu reći da zaista volim izvoditi predstave za djecu. Djeca znaju biti zahtjevna i puno traže, ali kada ih oduševe čarolije stvori se takva pozitivna energija koju sanja svaki izvođač!'' – rekao je Jozo Bozo i dodao: ''Pozivam sve da dođu sa svojim obiteljima na Čarobni Božić u Lisinskom, uživaju u mojim čarolijama i ovog Božića povjeruju u magiju!''

Jozo Bozo, pravim imenom Josip Alajbeg, jedan je od najboljih i najpoznatijih svjetskih mađioničara za djecu. Devet godina zaredom svrstan je u Top 10 najboljih dječjih mađioničara na svijetu i često je predavač na svjetskim skupovima mađioničara za djecu.

Od 2006. pa sve do danas nastupa u slavnom Magic Castleu u Hollywoodu, a 2011. proglašen je holivudskim izvođačem godine za djecu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene