Smršavila 10 kila

Tko je zapravo Elif? Kći građevinarca koja se lako uvrijedi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hatidže Šendil jedna je od najpopularnijih turskih glumica, a mi vam otkrivao ono što niste znali o njoj.

U seriji Sudbina u kojoj u glavnoj ulozi glumi rame uz rame s Ozdžanom Denizom, Hatidže Šendil glumi mladu Elif koja zatrudni bez spolnog odnosa. Za potrebe ove uloge smršavjela je deset kila. Sa sigurnošću možemo reći da će svojom ljepotom i glumačkim talentom plijeniti pozornost gledatelja.

Pogledaj i ovo showbuzz "Sudbina je tako htjela" Brkovi imaju novi hit! Nova stvar oduševljava na prvu

Vaša obitelj sigurno je doselila u Tursku?

Da, dio moje obitelji potječe iz Salone, a dio iz Mora. Ja sam se rodila u Istanbulu. Budući da je otac radio u Antaliji, odrasla sam na relaciji Istanbul – Antalija. I dalje živim u Istabulu s roditeljima i sestrama.

Čime se bavi vaš otac? 


Dugo je radio u građevinskom sektoru, ali sad je u mirovini. Majka nikad nije radila, ali aktivna je u raznim društvenim projektima. Zaljubljena je u životinje. Najmanje tri dana tjedno provede u prihvatilištima za životinje.

Kako biste opisali svoje djetinjstvo?

Svaki put kad se prisjetim svoga djetinjstva, zahvalim Bogu. Imala sam divno djetinjstvo. Odrasla sam u mnogobrojnoj obitelji koja drži do tradicije i običaja.

Što ste studirali?

Diplomirala sam menadžment na Sveučilištu Akdeniz.

Kad ste počeli baviti glumom?


Nisam to planirala, budući da sam u to vrijeme imam veliku tremu tijekom javnih nastupa. Ni ne sumnjate koliko sam se puta sinoć probudila u panici zato što će danas emitirati prvi isječak iz serije. Katkad imam osjećaj da gušim samu sebe. K tome, ja sam astmatičarka pa mi uzbuđenje nimalo ne godi. Nisam mislila da ću se baviti glumom.

Kako to mislite?

Lako se uvrijedim i oneraspoložim. Često sam neodlučna i zbunjena. Ne volim pretjerivanja. 


Kako to da ste se onda ipak odlučili za glumu?

Imam puno prijatelja i prijateljica koji su kazališni glumci. S njima se sjajno zabavljam. Jako sam sretna što mogu biti dio njihovog svijeta. Oni su mi puno puta pomogli da se ne osjećam usamljeno. Jednog sam se dana pridružila prijateljici koja je išla na audiciju za ulogu u seriji. Redatelj me odabrao za ulogu čim me vidio pa sam počela odlaziti na snimanja. Naravno, ubrzo sam se zaljubila u glumu. Srećom, ta uloga nije dugo trajala.

Zašto srećom?

Zato što se u tom trenutku nisam osjećala spremno. Nakon toga odbila sam nekoliko uloga zato što sam željela učiti i razvijati se. Morala sam se obrazovati. Nisam sve mogla prepustiti slučaju.

Kako doživljavate glumu?

Trenutačno učim jednu vrlo važnu metodu i čini mi se da mi koristi. Nakon prvog isječka iz serije Sudbina, svi su se pitali što mi se dogodilo. Da, smršavjela sam deset kila, ali promjena koju su primijetili nema veze s time, nego samo s mojoj glumom.

O kakvoj je metodi riječ? 


Riječ je o metodi Stelle Adler. Koriste je sve holivudske zvijezde, kazališni glumici pa čak i Woody Allen. U glavi nastojim oživjeti lik koji glumim. Zamišljam njegovu prošlost i prepustim se osjećajima. Svi glumci u seriji Sudbina pripremali su se koristeći upravo tu metodu.

U seriji Sudbina glumite Elif. Možete li nam reći više o njoj?

Elif je morala prekinuti studij prava zato što je njezina obitelj siromašna. Majka i sestra najvažnije su osobe u njezinu životu. Za njih je spremna sve učiniti. Nikad se nije zaljubila i ne poznaje taj osjećaj. Ona je poput vrapca u krletki. Zbog novca pristaje biti surogat-majka djetetu bogatog para. Ostala je trudna iako nikad nije stupila u spolni odnos. Elif je svojevrsna Djevica Marija.

Tri ste godine u vezi s Burakom Sagjašarom. Kad ste se upoznali, i on je bio glumac? Sad radi kao producent.

Da, upoznali smo se na snimanju. Jako smo se svidjeli jedno drugom, iako zajedno nismo odglumili niti jednu scenu. Sve se odvijalo vrlo sporo.

Namjeravate li se uskoro vjenčati?

Još nemamo datum, ali čini se da je došlo vrijeme da to i učinimo. Vjenčat ćemo se kad nam to bude najviše odgovaralo.

Biste li ga mogli ostaviti?

Znam da će to zvučati patetično, ali takvo što ne bi mi palo na pamet sve dok nas smrt ne rastavi. Iskreni smo jedno prema drugome. Oboje uistinu želimo postati roditelji. Jako smo vezani jedno za drugo.

Je li mu drago što ste smršavjeli 10 kila?

Divi se mojoj volji, ali kaže da bi bio sretniji da se malo udebljam.

Kako vas zove?

Katkad me zove anđele, a katkad malena. 


Što vas najviše zabavlja?

Na odmoru se odlično zabavljamo. Uvijek se nešto događa. Svaki put nešto zaboravimo ili izgubimo.

Jeste li ljubomorni. Kako vaš nevjenčani suprug reagira na scene u kojima se ljubite s nekim?

Gluma je težak posao. Za potrebe uloge glumci katkad moraju poljubiti nekoga. Takve stvari nije lako prihvatiti. Naše obitelji sve to gledaju na televizijskom ekranu. Burak i ja ne pridajemo značaj. U našim je očima to samo posao. Naravno, to ne znači da on takve stvari ne primjećuje. Unaprijed obavijestim supruga da će uslijediti takva scena.

Kako ste smršavjeli?

Uravnoteženom prehranom koja obiluje proteinima. Bavim se cross fitom i pilatesom. Mislim da mi se trud već sad isplatio.

Izvor: http://www.roportajgazetesi.com/hatice-sendil-roportaji-c122.html

Propuštene epizode serije "Sudbina" pogledajte na OYO.

Sadržaj novih epizoda možete pročitati na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene