ŠOKANTNA ISTINA

HRABRO PRIZNANJE "Danas žalim što je otišla s našom tajnom u grob"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica podigla je prašinu prije četiri godine kada je javno priznala dugo čuvanu tajnu.

Slavna glumica Gillian Anderson, koju pamtimo kao Danu Scully iz serijala "Dosjei X", na svom blogu otkrila je šokantnu istinu o vezi s bivšom djevojkom. Naime, nakon što je njena bivša partnerica preminula od raka, glumica je odlučila javno svima priznati da je u prošlosti učinila nešto zbog čega se danas kaje.

Pogledaj i ovo showbuzz Povratak Mulder i Scully se vraćaju! Istina je još uvijek tamo negdje

Sve je započelo prije više od četiri godine kada je Gillian priznala da je u mladosti eksperimentirala sa ženama, no unatoč tome jasno se deklarirala kao heteroseksualka.

Nakon smrti partnerice Anderson je zažalila što priča o njihovoj vezi nije dospjela u medije jer, kako smatra, to bi imalo itekakav utjecaj na život njene partnerice koja je godinama jedva spajala kraj s krajem.

"Mnogo godina prije svega ovoga i dosta poslije naše veze, ta žena me je izvukla iz depresije i težine moje televizijske slave, kada mi je rekla da joj je jedan tabloid ponudio 60.000 dolara u zamjenu za naše zajedničke fotografije.

U to vrijeme, iz različitih razloga među kojima nije sramota, nisam htjela da ta informacija dospije u javnost i usprkos tome što se borila da plati stanarinu, zamolila sam je da ne proda našu priču.

 

Odlučila se za, kako sam tada mislila, pravi put. Do dana današnjeg žalim što sam je to zamolila. Tih 60 tisuća mnogo bi pozitivnije utjecali na njen život nego što bi imali negativan utjecaj na moj život", napisala je između ostalog slavna glumica i oduševila svojim priznanjem.

Iako gaji ljubav prema muškarcima, Gillian je nekoliko puta javno stala u obranu istospolnih zajednica.  "Veza predstavlja ljubav prema drugom ljudskom biću, a spol je u tome sasvim nevažan", izjavila je svojedobno glumica kultne serije.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene