Osvojio Hrvatice!

JE LI OVO NAŠ APOLON? Njegov seksipil obara s nogu, a žene osvaja i humorom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njegovo isklesano tijelo ostavlja bez daha brojne obožavateljice.

Za hip-hop glazbenikom nove generacije, Slavenom Berićem, poznatijem kao Fil Tilen, uzdišu mnoge žene. Prvo javno priznanje imala je pjevačica Maja Šuput. Nakon što je odgledala nezaboravan plesni, ali i pjevački nastup repera Fil Tilena u showu Tvoje lice zvuči poznato, Maja je ispuštala čudne zvukove tijekom tih trenutaka. Nije to ni malo čudno, jer je Fil nastupao praktički polugol s tijelom poput Apolona, što se Maji, očito, svidjelo.

 

#filtilenizirajse #novatv

A photo posted by Fil Tilen Official (@filtilen) on

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Bio je zaista uvjerljiv. Ima nekakvu čudnu energiju, malo jaču nego ostali kandidati. To se vidi u njegovim očima. Njegov nastup je prštao od seksepila. Bilo je dosta interesantno za gledati'', priznala je nedavno Maja.

Fil Tilen pokazao je da odlično izgleda, bilo kao muškarac, ali i kao žena. Njegova nevjerojatna transformacija u pjevačicu Indiru sve je ostavila bez daha. Fil je pokazao svoje duge noge i seksi plesačke pokrete kojima je oduševio pjevačicu Colonie. Pravi je komad, nema sumnje.

 

Jutros je hladno... ali čovjek se snađe... ugodan vam dan

A photo posted by Fil Tilen Official (@filtilen) on

Dokaz tome su i njegove fotke na Instagramu. Pregršt golišavih slika na kojima se može vidjeti njegovo isklesano tijelo sigurno ostavlja bez daha brojne obožavateljice poznatog repera. 

 

Zagrijavanje za današnji nastup... Da bi razbio tremu i strah od egzibicionizma koji me očekuje, odlučio sam cijeli dan provesti u boxericama. Mislim da vas večeras u 20h očekuje show program! #tlzphr #novatv #filtilenizirajse #lmfao

A video posted by Fil Tilen Official (@filtilen) on

No, osim dobrog tijela, Fil ima i dobar smisao za humor. Nakon što se tako nedavno Fil Tilenu putem društvnih mreža javio King Africa koji je pohvalio njegov nastup, reper ga je osobno nazvao i pozvao na ćevape. Naravno, bila je to velika šala našeg repera. I na kraju što reći za Fila osim da ima dobar smisao za humor, dobro tijelo, glas i stas..pa koja majka ga ne bi htjela za zeta.

 

Show baby Show, that's my second name Nadam se da ste uživali u mom egzibicionizmu jer ja jesam! @redfoo #tlzphr #yourfacesoundsfamiliar #tvshow #novatv #filtilenizirajse #redfoo #lmfao #filtilen

A photo posted by Fil Tilen Official (@filtilen) on

 

Prije spavanja samo lagani obroci... :)

A photo posted by Fil Tilen Official (@filtilen) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene