Najpoznatije afere

Fatalne dadilje krive za raspad brakova - slavni očevi ne mogu im odoljeti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavne majke često puta ne mogu uskladiti posao i majčinstvo te zapošljavaju dadilje. A kako se čini – upravo njima ne mogu odoljeti slavni očevi.

U zadnje vrijeme velik broj slavnih parova odlučuje okončati svoje bračne živote, a razlog prekida nekih od njih su upravo dadilje. Slavne majke često puta ne mogu uskladiti posao i majčinstvo te zapošljavaju dadilje. A kako se čini – upravo njima ne mogu odoljeti slavni očevi.

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger - 2 Ima 76 godina Najpoznatiji snagator zabrinuo je pratitelje fotkom iz bolnice, no on se o svemu našalio: ''Sad sam kao Terminator''

Brak Gwen Stefani i Gavina Rossdalea bio je u krizi od prošle godine, ali par je ostao zajedno zbog sinova Kingstona, Zume i Apolla. Šuška se da se pjevačica ipak odlučila rastati jer ju je frontmen engleskog rock benda Bush navodno varao s dadiljom.

Slavni glumački par Ben Affleck i Jennifer Garner, koji isto tako ima troje djece, navodno je isto prekinuo svoju vezu zbog fatalne dadilje. Christine Ouzounian je dadilja koja je čuvala djecu hollywoodskih supružnika, a ovih je dana na meti medija jer ju se povezuje sa slavnim glumcem. Prije nekoliko dana kamere su snimile nju i Bena u baru u Los Angelesu, a paparazzo fotografi snimili su i u iznajmljenoj kući.

Vijest o razvodu Ben Afflecka i Jennifer Garner rastužila je mnoge, a sada izlazi sve više detalja oko njihovog slučaja

Princ Charles je bio u braku sa svima omiljenom Lady Dianom, ali njihov odnos je bio sve, samo ne savršen. Svojedobno se šuškalo da Charles nije ostao imun na šarm Tiggy Legge-Burke, koja se brinula za mlade prinčeve, što je izluđivalo Dianu. Ipak, ta afera nije nikad potvrđena, niti je dobila svoj epilog izvan kraljevskih dvora.

Još jedna britanska miljenica i modna ikona Sienna Miller prekinula je vezu s glumcem Jude Lawom, nakon što je saznala da ju je prevario s dadiljom svoje djece, mlađahnom Daisy Wright. Premda mu je nakon javne isprike prošle godine dala još jednu priliku, probleme iz prošlosti ipak nisu stigli prebroditi.

Za jedan od najvećih prošlogodišnjih skandala bio je zaslužan glumac Arnold Schwarzenegger, koji je s domaćicom/dadiljom, Mildred Baene prije 15 godina dobio sina Josepha. Mildred je 20 godina radila u njegovoj kući,a sina je rodila pet dana nakon što je Arnoldova supruga Maria Shriver rodila njihovog sina Christophera. Maria je zatražila razvod od Arnolda, a ubrzo su se javile i druge žene tvrdeći da su mu bile ljubavnice.

 

Jedan od najboljih britanskih sportaša, David Beckham svoju suprugu Victoriu je varao s dadiljom i osobnom asistenticom Rebeccom Loos. Brineta željna svojih pet minuta slave svoju je priču prodala medijima, a ta je priča mjesecima zabavljala javnost. Naposljetku je i David sve priznao svojoj supruzi, koja mu je oprostila nevjeru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene