ČUVA JE S NEBA

NIKAD PREŽALJENI BRAT 'Vjerujem da ćemo se jednom sresti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ojdanić ispričala nam je obiteljsku tragediju koja joj je i danas u mislima.

Prije sedamnaest godina, u automobilskoj nesreći, poginuo je brat Ecije Ojdanić. Davno je to bilo, no takva se tragedija nikada ne zaboravlja. Na dan kada se prisjećamo onih kojih više nema često nas emocije znaju dodatno preplaviti. 'Moj mi brat nedostaje svaki dan. Nije važan datum. Prošlo je 17 godina, ali bol nikada ne prolazi već se navikneš živjeti s tim. Okidač za tugu su neke asocijacije na njega, kada čujem glazbu koju je volio ili vidim auto koji je vozio, nekoga da ima nosi njegovu frizuru...', sa sjetom prepričava glumica.

Pogledaj i ovo showbuzz ČISTI HEDONIZAM Glumica u izdanju kakvom je još niste vidjeli

'Što se tiče današnjeg dana, ja vjerujem da je on na nebu i da ćemo se jednom sresti. Vjernica sam i to mi pomaže da donekle umanjim bol. Ima nešto lijepo u današnjem danu. Lijep je obilazak groblja. Vjerujem da nas naši mrtvi čuvaju s neba. Volim obilaziti grobove i lijepo je što se sjetimo naših voljenih', kazala je glumica koja se trudi biti optimistična.

'To se nije dogodilo samo meni već i mojim roditeljima, mojoj sestri. Ali ta svijest da život može stati u sekundi naučila me da više volim svoj život, da više pažnje dajem drugima, da budem brižnija prema svojima', prepričava Ecija koja se i danas sjeća kako je njezin brat živio.

'Živio je pun veselja, strasti, ljubavi prema drugima. Od njega sam naučila kako je život vrijedna pojava koju treba uživati u svakom trenutku. Moja je majka velika vjernica i sada tek vidim, kada imam svoju djecu, koji je to njoj bio gubitak. Primjećujem koliko se veseli meni, svojim unucima, obiteljskim ručkovima... Ona mi svaki dan daje lekciju kako treba uživati u svakom trenutku života', kazala je Ecija čiji je brat imao svega 19 godina kada je poginuo.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene