nepoznati detalji

Fatalna Donna: Svi znamo koga ljubi, no ovo vjerojatno niste znali o njoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donna Vekić otkrila je brojne zanimljivosti iz privatnog života.

Tenisačica Donna Vekić rijeko kad govori o svom privatnom životu pa je puno zanimljivosti o njoj do sada bilo nepoznato. Mlada Osječanka odlučila se približiti svojim obožavateljima pa je na svojoj službenoj stranici otkrila mnoge pojedinosti iz privatnog života.

Pogledaj i ovo Iva Majoli zvijezda hit-serije Iva Majoli u Monte Carlu uživala u odabranom društvu i pohvalila se fotografijom sa svjetski poznatom glumicom!

Trenirati je počela kao šestogodišnjakinja, a za njezinu ljubav prema tenisu zaslužna je među ostalima i baka Lidija. Donnina baka bila je profesorica tjelesnog odgoja, a zanimljivo je i to da je upravo ona zamijetila talent našeg proslavljenog nogometaša Davora Šukera.

Donna će u lipnju napuniti 21 godinu, a rodila se točno u podne. Kad je na turnirima uvijek jede isto jelo koje odabere prije prvog meča, a da nije tenisačica vjerojatno bi bila glumica, stoji na službenoj stranici.

Inače, u posljednje vrijeme Donna sve više pažnju privlači svojim ljubavnim životom. Lijepa tenisačica u vezi je s 32-godišnjim švicarskim tenisačem Stanom Wawrinkom. Iako su svoju vezu u prvo vrijeme držali u tajnosti, nakon što se teniski as razveo od supruge zajedno su se pojavili na gala partyju uoči Wimbledona i svima jasno dali do znanja da uživaju u ljubavi. Od tada su jedno drugome bezuvjetna podrška na terenu, ali i izvan njega.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene